Мене ова ми смета...

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Picture 1263.jpg Picture 1265.jpg Picture 1264.jpg НАША РАБОТА
во должина од 1 км, и 1 км од плоштадот е ваква состојбата во метрополата.
од старо сајмиште до пешачкиот мост на Вардар,над полигонот за авто школите.
АМААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА на Коце не му смета.

многу сељачана,ај шо е многу ами и главни се, не само да ми смета ами од контакт ме вади

Ми смета секој политичар, секој човек што мисли дека е политичар и се замара со непотребни работи, ми смета секој кој мисли дека е најдобар, ми смета секој кој се фали сам себе, ми смета секој кој место добро му мисли зло на најближниот, ми смета секоја дечурлаана што се прави мангуп а уствари е нула, ми смета тоа што цела држава отидена ни е у к***ц...уште многу работи ми сметаат, незнам дали е до мене или до другите.

Picture 1273.jpg подобро гром да мавнеше во зграда

Ми смета тоа што има кретени кои мислат дека се кралеви, па си прават филмче дека со секој може да си играат како сакаат.....

Ми смета и ме нервира,што се повеќе Македонци,бегаат од Македонија...:facepalm:
Ми смета и ме нервира,политичарите кога се препукуваат...:facepalm:
Ми смета и ме нервира,рекламите на телевизија...:facepalm:

Picture 1281.jpg ми смета бре, многу ми смета и на точакот а богами и на газот.
и тоа е цела година вака и така ќе остане на повеќе места во градов-метропола Скопје.
-----------------
само какви несреќи може да се случат поради оваа наша неработа,а сакаме Европа.
- деца возат ролери и БУМ
- детска количка и БУМ
- стапало со чевел и БУМ
- велосипед, телефон и БУМ
- стари лица ко мене и БУМ

Glupi i loshi lugje, radiomilevi lugje sho prenesuvaat sve ko poshta,kopachi od selo ne zboram za selani nego za seljaci, radoznali glupi lugje, lugje sho zamaraat i ne se chill, ladni lugje bez emocii, namkjori.. drugooo... ladna hrana, toplo pivo, dzoint bez cigari muzika, blago i voda/sok do mene, sho letovo kje mora da ucam dodeka drugite si go prcat kurot (ama koa sum vol toa e).. i toa uglavnom mi smeta i sho ne mozam da si praam sam pari posho ucam fax a ne da baram od doma.i taka...i sho ushe neam polozoeno za kola... ali kje bide da sme zdravi i zivi..

Picture 1280.jpg Picture 1382.jpg нова асфалтирана улица,кај новиот Рамстор,ставиле шахти по средина,
ама пак им текнало сега дека требало и цевки до шахтите,па сечи асфалт,потрупај и по 3,5 години пак асфалтирај,
ама ај сега поради изборнава кампања што е во тек,може ќе ќариме на време асфалтирање.

Picture 1395.jpg албанија,Picture 1398.jpg
најголемиот јавен ВЦ и тоа подземен во Македонија.

Mora celo Skopje da se blokira za da mozat malo-umnicine da se pojavat na miting (saem na kreteni).
Da treba od edna do druga strana na Skopje za 2 saata da se stiga... ZEMJA NA IDIOTI!

Picture 1454.jpg Picture 1455.jpg Picture 1456.jpg уште една зграда на улица, тротоарот,луѓе,тротоарот
Да ти се серат,не во дипломата,туку во устата сите пешаци што вака ги остави без нивна патека-арам да ти е,арамијо ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom