Мендух Тачи на ТВ Клан

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Абе културо даа почни со мак фонт да пишуваш очи ми истера ова латиницава а и на секој 2 пост ти ке*аш:tapp::tapp:

Da bre drugar sto da ti pravim jas sega koga so Svajcarska tastatura pisuvam.
Baram ovde na MK da zamenim pa ebiga ne postoi.
Ama ete mene ne mi bolat ocite od Kirilicava.

Vidi ete uste eden primer edna od razlikite na kulturata.

Na vas sve vi smeta.

EJ bre mnogu dobro i u pravo si. Sve pravo samo na vrv krivo kazuvat starite ama ti si kazal vaka; Sve krivo na vrv pravo si kazuval.

Da se postuva edna drzva treba sigurno, ama i drzavata ke gi postuva svoite drzavnici. (Gradjani) bez razlika na etnicki pripadnost.

види ја немам никаков проблем со албанци не сум ни имал немам ни сега меѓутоа многу работи се сменија и морам да кажам дека низ годиниве вие сте тие кои го расипаа заедничкиот живот,уствари вашите политичари кои ве натераа да гледате у нив ко зомби тоа е проблемот е*аната политика е проблем имам многу пријатели и грци и бугари и албанци немам никаков проблем со нив во врска со името идентитетот и ред други работи

[/b]
So sto te navrediv? Samo te prasav cisto onaka da slusnam sto imas da kazes, i prethodno ne te navrediv koga me baniraa ama ne sakam da se zalam za toa pomina, a i togas ti rekov i sega ke ti kazam prvo ocigledno ne razbiras sto lugeto pisuvaat i sto sakaat da kazat vtoro ti si toj sto celo vreme sve nesto se zakanuvas i sakas da pokazvis nekoja sila a sakas tuka da zborvis za kultura. Mislis deka nekoj ti se plasi? ne be si se zaebal.

Oj bre otidov jas izvinete ne znaev deka so deca pisuvam.

Ne samo mene deka si navredil , nego eden cel narod narece deka se nekulturni.
A tvojot drugar toj uste pomaliot odmah ti dava pravo heheh.
A kazi mene kaj ti pkazav sila, i kade te zakaniv bre dete.
Pa kako te naucile vaka ucitelkata da lazhesh pred oci.
Aj aj sramota bre dete ...
Ajde na spienje sega.. vidi kolku e sat a ?

EJ bre mnogu dobro i u pravo si. Sve pravo samo na vrv krivo kazuvat starite ama ti si kazal vaka; Sve krivo na vrv pravo si kazuval.

Da se postuva edna drzva treba sigurno, ama i drzavata ke gi postuva svoite drzavnici. (Gradjani) bez razlika na etnicki pripadnost.
Ало не е тоа една држава него тоа е твоја татковина Македонија,ти друга немаш...!!!!Ти самиот не си ја поштуваш,него поштуваш некој други држави,региони со кој немаш никаква врска, ниту некогаш си имал,жалосно...

да како прво тоа и го кажав ако не ви се свиѓа овде ако не се чувствувате добро ако немате права .....
одете во Албанија одете на Косово одете незнам каде и така тие држави повеќе ги почитувате од Македонија
ни сами не сте свесни ни после видеово и резилот што го доживеа Мендух во Албанија
Кажи ми ти разбираш нешто од видеово ??????

Ало не е тоа една држава него тоа е твоја татковина Македонија,ти друга немаш...!!!!Ти самиот не си ја поштуваш,него поштуваш некој други држави,региони со кој немаш никаква врска, ниту некогаш си имал,жалосно...

Ej ej. Baraj nekoj da ti ja izbrise postot.
Ke te prijavi nekoj za ovoj zbor sto e na plava boja ke trpat na ZATVOR.
Dodeka ja kazuvam deka e edna drzhava a ti kazhuvash ne e drzhava ke idesh u HAPS. Vidi sega koj poveke poshtuva ti ili jas. :pos2::pos2::pos2:

Oj bre otidov jas izvinete ne znaev deka so deca pisuvam.

Ne samo mene deka si navredil , nego eden cel narod narece deka se nekulturni.
A tvojot drugar toj uste pomaliot odmah ti dava pravo heheh.
A kazi mene kaj ti pkazav sila, i kade te zakaniv bre dete.
Pa kako te naucile vaka ucitelkata da lazhesh pred oci.
Aj aj sramota bre dete ...
Ajde na spienje sega.. vidi kolku e sat a ?

Ajde da ne odam mnogu daleku samo ke te potsetam od najskoro sto kaza:
Ti mnogu dobro znaes deka so navredi doppel navreda dobijete od mene. Toa da zapamtite za sekogas , pa kome mu se ceshla dhupkata neka proba.

ova bese kazano ama bas bez nikakva potreba, bez nekoj da te navredi.

да како прво тоа и го кажав ако не ви се свиѓа овде ако не се чувствувате добро ако немате права .....
одете во Албанија одете на Косово одете незнам каде и така тие држави повеќе ги почитувате од Македонија
ни сами не сте свесни ни после видеово и резилот што го доживеа Мендух во Албанија
Кажи ми ти разбираш нешто од видеово ??????

Zatvori ja kenefot.
Ti ke me brkas mene bre dete od drzhavata.
Ajde traj odah ,dodeka nema da te oteram da zaplacesh.
Ako ti stiga dojdi pa isteraj me ti licno.....

MI boli mene za thaci , a dali ti razbirash neshto od videoto deka e vraboteo i skrateno.
Kazi ti mene dali 1 sat i 10 min si ja gladal celata programa.
I kako se posle uste poveke sramat tie sto rekoa taka glupo nesto aaa ?????

Zatvori ja kenefot.
Ti ke me brkas mene bre dete od drzhavata.
Ajde traj odah ,dodeka nema da te oteram da zaplacesh.
Ako ti stiga dojdi pa isteraj me ti licno.....
не те терам ја тебе од никаде не ми сметаш
работата е шо тебе нешто ти смета и кукаш цело време затоа ти викам
кога веќе веете многу знамиња овде само македонското не тогаш шо не одите во тие држави да живеете
ама к**ац нема не ве саакаат ни таму а видеово тоа го докажува

[quoteѓ

Инаку во емисијата албански интелектуалец му кажува на Тачи некои работи меѓу кои и тоа дека тој неможе да патува во Америка и дека после тој проблем доаѓаат и други, и вика дека неговото мислење е ако он неможе да се искачите на повисоко културно ниво во социјалниот живот да не правите дискриминација помеѓу жените да изградите ѓраганско опшество тогаш нема да можете да им се спротиставите на Македонците.

[/quote]

Разбираш?

Ajde da ne odam mnogu daleku samo ke te potsetam od najskoro sto kaza:
Ti mnogu dobro znaes deka so navredi doppel navreda dobijete od mene. Toa da zapamtite za sekogas , pa kome mu se ceshla dhupkata neka proba.

ova bese kazano ama bas bez nikakva potreba, bez nekoj da te navredi.

Toa e za niv sto ke navredat. Pa ti bidi rahat ako ne navredis.

Ej ej. Baraj nekoj da ti ja izbrise postot.
Ke te prijavi nekoj za ovoj zbor sto e na plava boja ke trpat na ZATVOR.
Dodeka ja kazuvam deka e edna drzhava a ti kazhuvash ne e drzhava ke idesh u HAPS. Vidi sega koj poveke poshtuva ti ili jas. :pos2::pos2::pos2:
јас да сум на твоје место никако не би излегувал од форумов па можда би научил да толкувам некој изрази:toe:

не те терам ја тебе од никаде не ми сметаш
работата е шо тебе нешто ти смета и кукаш цело време затоа ти викам
кога веќе веете многу знамиња овде само македонското не тогаш шо не одите во тие држави да живеете
ама к**ац нема не ве саакаат ни таму а видеово тоа го докажува

[quoteѓ

Инаку во емисијата албански интелектуалец му кажува на Тачи некои работи меѓу кои и тоа дека тој неможе да патува во Америка и дека после тој проблем доаѓаат и други, и вика дека неговото мислење е ако он неможе да се искачите на повисоко културно ниво во социјалниот живот да не правите дискриминација помеѓу жените да изградите ѓраганско опшество тогаш нема да можете да им се спротиставите на Македонците.

Разбираш?[/quote]MI boli mene za thaci , a dali ti razbirash neshto od videoto deka e vraboteo i skrateno.

RAZBIRAS A ????

Toa e za niv sto ke navredat. Pa ti bidi rahat ako ne navredis.
Dobro, stom e taka da ne se mislam na raat ke spijam.
a be muabetot mi bese koristis mnogu zakanuvacki i nasilen recnik, i sto ako site taka pocnat kako tebe na sekoja iskra nozot, kade e krajot? na cel forum ke treba da citame samo za pcuenje i baniranje.

MI boli mene za thaci , a dali ti razbirash neshto od videoto deka e vraboteo i skrateno.

RAZBIRAS A ????

тие што го кажале тоа го кажале со некоја причина и биле инспирирани од нешто а после тоа дали они се срамеле или не незнам
и не ми се верува дека некои интелектуалци од таму биле засрамени од мендух тачи :pos2:
меѓутоа ако ти така си сфатил и ако се уште не го разбираш видеово ја незнам стварно шо повеќе да кажам

јас да сум на твоје место никако не би излегувал од форумов па можда би научил да толкувам некој изрази:toe:

Ne moram da ucam izrazi so pritisok. Nema sansi. Samo dobrovolno ako mozam ke ucime nesto.

Ama pak sum pointiligentan od tebe. Ete jas nesto parce parce znam Makedonski. A sto znaes ti na Albanski. Aj kazhi neshto zhimi sve nekoj izraz?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom