Менаџер наспроти менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Свињата не заслужува да биде тренер на ниеден голем тим. За просеци како Саутемптон, Киево, Ливерпул, Бари е измислен.

Интер и Наполи се доказ дека не го бива за просек тимови :D :P

Пошто Стефо кобе оптеретуе 3 дена како Рафа не бил менаџер за голема екипа, ќе го замолам да ми даде менаџери што се негов ранг, чисто да видам во која категорија го става.

@Stefan-kobe ајде бе сфе да ти...

Пошто Стефо кобе оптеретуе 3 дена како Рафа не бил менаџер за голема екипа, ќе го замолам да ми даде менаџери што се негов ранг, чисто да видам во која категорија го става.

@Stefan-kobe ајде бе сфе да ти...
Ај и тебе да те видиме. Кур ми пукна више. :D

Интер и Наполи се доказ дека не го бива за просек тимови :D :P
Напротив, кога дебелиот го презеде Интер, тој Интер од Моу беше најсилниот спортски колектив во Европа во тоа време. И дебелкото го упропасти во 2 месеци. Брука е овај Рафа не е за во МК да биди тренер, камо ли некде во појака лига. Ова со Реал му е премија до Декември и после Клоп си го превзема Реал. Ако успее да го опрај после овај.

Спи4ка 90 и кусуро милиони во Наполи, како главен централен дефанзивец му беше ботот Албиол... а претходно во Интер покажуваше карактер макар и на тежок пораз од аматерски екипи... освоил нешто со Валенсија и Ливерпул, ама братот не е нормален.

Не е нешто убер слаП ко Раниери шо нема појма од фудбал, фура некоја тактика од времето на мамутите, али и не е нешто посебно. Не сфаќам како можевте заради него да направите тема, резил, не се појавувам веќе овде.

Апел до грдите момци, посетувајте ја почесто темава така ќе набилдате карактер и ќе ве сакаат пичките.
Иако сте грди ко лопов битно карактер ќе имате. (y)

Глупо е па да ви објаснувам за бенитез и венгер, дајте нешто друго. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom