Men only!

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување
Има негде во Македонијава abercrombie&fitch да се продава???Ова Америчка фирма е така???

Нема кај нас се една сезона назад е најчесто модата :) одам пример во Софија во трговски и во бутиците на познатите светски брендови секогаш има други модели за разлика од кај нас. Тоа ми е многу глупо.

Чоек не дека имам искуство со свадби ама ај мислам дека 17 години си не мора за свадба да се замараш да наоѓаш нешто ептен. Е сега ако е брат сестра или поблизок роднина ај да се намачиш ама пример некој друг не се замарај премногу ако не си речи го кум ова она.

абе многу блиска роднина е во прашање:vozbud:

кажете како да се облечам за на многу посебна свадба да изгледа убаво и вкусно за моиве 17 години а сепак да биде елегантно :pos2:
Доле ниски патичиња и ленени панатално можеш или некоја по едноставна фармерка да не биде шари ко до шутка и горе кошулче по твој избор ова спроед мене:toe:

мојот стил е широк и има место за да влезе уште еден во нив

инаку, сакам широк стил, без него не се чувствувам како што треба.

и редовно носам капи, без нив сум како гол.

нешо шо највеќе сакам е машко во розова кожула ама некоја интересна не ко оние за на свадба:vozbud:...некако многу cute изгледа..:pipi:

Burton%20cardigan.jpg

River%20Island%20scarf%20n%20jacket.jpg

Lacoste.jpg

MANGO%20classic.jpg
Не бе луди се ова жениве :pos:
Вие муж сакате или кен кукла?

Фак!
Кога ја видов темава, првото нешто на што помислив се манекенки во проѕирни бикини, пуштени коси и цветче позади уво.

Boy, I was wrong!:pos::pos::pos:

Не е работава клише/млише. Така сакам, секогаш така сум сакал да се облечам, и по 10 години така ке сакам :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom