Men only!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Има негде во Македонијава abercrombie&fitch да се продава???Ова Америчка фирма е така???
Нема кај нас се една сезона назад е најчесто модата :) одам пример во Софија во трговски и во бутиците на познатите светски брендови секогаш има други модели за разлика од кај нас. Тоа ми е многу глупо.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Чоек не дека имам искуство со свадби ама ај мислам дека 17 години си не мора за свадба да се замараш да наоѓаш нешто ептен. Е сега ако е брат сестра или поблизок роднина ај да се намачиш ама пример некој друг не се замарај премногу ако не си речи го кум ова она.
абе многу блиска роднина е во прашање:vozbud:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
кажете како да се облечам за на многу посебна свадба да изгледа убаво и вкусно за моиве 17 години а сепак да биде елегантно :pos2:
Доле ниски патичиња и ленени панатално можеш или некоја по едноставна фармерка да не биде шари ко до шутка и горе кошулче по твој избор ова спроед мене:toe:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
мојот стил е широк и има место за да влезе уште еден во нив

инаку, сакам широк стил, без него не се чувствувам како што треба.

и редовно носам капи, без нив сум како гол.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
нешо шо највеќе сакам е машко во розова кожула ама некоја интересна не ко оние за на свадба:vozbud:...некако многу cute изгледа..:pipi:

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63

knigh†mare

nereklamiraj.com
Член од
7 јануари 2008
Мислења
41
Поени од реакции
8
Фак!
Кога ја видов темава, првото нешто на што помислив се манекенки во проѕирни бикини, пуштени коси и цветче позади уво.

Boy, I was wrong!:pos::pos::pos:

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не е работава клише/млише. Така сакам, секогаш така сум сакал да се облечам, и по 10 години така ке сакам :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom