Мемориски картички

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Necrophilia напиша:
абе прашањето беше наменето за фантом, а дури сега видов дека никот му е фантом-охрид, али пак моето прашање има смисла, можеби е охриѓанец но студент во скопје, пошто праевме муабет за замена на мемориски, па ако е од Ск да помине кај мене у мобилара и да ја видам картицата и во 3 очи да напрајме муабет.

а сеа за тебе.
Искрено да ти кажам од Апејсер никој не се пожалил оти и многу малце се продавани за разлика од Кингстонот, а исто така интересно е што иста фабрика во кина ги произведува т.е. можеби не иста али со ист брод доагаат на балканот Апејсер, Кингстон и А-Дата.
Е сеа со кингстонот имаше бајаги поплаки за ММЦ-то и за Микро сд-то, можеби има и на форумов некои што го осетиле тоа на своја кожа.
Ок фала :salut:

аман бре... ви реков ке ви пишам чим ми стигнат шо да праам да беше до мене барем ке ви кажев точен датум за пратката се винови ТНТ Глобал Експрес. :toe:

хахха... не само на овој форум што ме пристискате т.е. не сте многу глеам 2-3 само сте запалени, да видите на другите форумо поврзани со мобилни има дури и дилери у пвт што ме бомбардираат со пораки....
дури и на работа почнавте да ми доагате и да ме потсетувате али то е то шо да праам мислите дека јас некам да стигнат...
(не ми е до картичките, него со робата нарачав една битна работа :olee: )

Ми треба миксро сд од 1 гига.Колку паи е?

1200 пошто уште 3 ми останаа од таа тура.

да не чекате нешто? не се секирајте не сте само вие... има уште многу... бајдвеј пред 10 минути добив инфо кога точно ке ми стигнат картичките, и тоа точно во минути дури. Ако ви кажам ке ме тепате затоа причекајте уште малце....................................................................................................................................................................

Петок, 30 Март 2007година, 13 часот во ТНТ Експрес треба да отидам за да го земам пакетот. :toe:

pa ne te teram so sila da cekash, imash vo Anhoch, Rainbow Computers, AMC, Germanos... segde ima karticki... sega duri i vo E-Store imaat od istata firma kako jas sto naracav... samo za razlika od nivnite moite se vakumirani...

E ne me teras ama i ne e vazno toa. Rainbow-nema,AMC-nema,Germanos-nema,Estore neznam ama cisto sumnjam da imaat.Dosega samo kaj tebe i vo anhoch sum nasol.I poveke sakam od tebe da zeam nego od anhoch.

Zborime za 2gb minisd kartici , valjda ne si zaboravil ti otekov dve nedeli za niv:vozbud:.

не се секирај не си само ти... хахха...
и јане чека 2гб минисд, а други ме чекаат за флеш мемории итн..
како и да е викендов ке го праам финалниот ценовник затоа што фактурите се чисти и отприлика ми испадна по 0.70 евра од артикл превозот... очекував 0.40 или 0.50 али нема везе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom