Мелита Ракичевиќ "расшлапана" заради швалерај?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
30
Kako i sekoja javna licnost samo saka da privlece vnimanie. Seto toa mozese da projde i bez tolkavo eksponiranje vo mediumite.

fbf005bcd3a25253ad5d0f57e65b9754.gif

idhitit.jpeg

mccainhitit.jpg

id_hit_it1.jpg
.

Швалерај прав. Не мислам дека е привлекување внимание.

сакав да споделам уште некоја сликичка, т.е. го напраив тоа, ама не ми ги прикажува, па еве, да го надополнам мојот прв пост.
my.php

my.php

my.php

лол, и пак овде не ми ги прикажува... oh well... батали =)

Aу, дали Вест се занимава или е вистина ова, не знам.Ама овој пасос ми беше најјак.
"Затоа решив да ја следам. Додека маж ми ме малтретираше, навистина мислев станува збор за жена која не е мајка. Не верував дека таа како мајка не помислила на тој момент, па што и да прави надвор од бракот. Затоа во средата, кога ги ловевме во станот, го зедов син ми, го викнав маж и, кој не ми веруваше дека е така, па да се увери. А подоцна дојде и брат и. Полицијата ја викнале тие, за да не тргнат мене и син ми, за да може 'совесниот' татко да се симне. Некои од полицајците се качија во станот и подоцна ми кажаа дека нема да се симне ако треба и пет дена, оти му било незгодно од син му. Отидовме во полиција сите да дадеме изјава. Потоа дознав и за лажната тепачка, за изјавите на лажни сведоци, за промена на првичните искази, за лажни лекарски уверенија...", вели таа.

Абе курва испадна оваа,денеска во Вест имаше изјава од таа Јулија што наводно ја претепала.Се знаеле они двете,Мелита на свадба и идела на Јулија а + се :sekss: со маж и :)

Е ај сега на кој да му веруваш :turn:
Гласање!(оти нема да заспијам вечер.)

Прво да видам дали и го дупела мажот и на Јулија,па потоа да лепам по 50 евра на неа (пљук,пљук).Ама ако лаже онаа Јулија,нејзе ќе ја плукаме.Заземете позиција,на даден знак(сад) скок пљук!

Прво да видам дали и го дупела мажот и на Јулија,па потоа да лепам по 50 евра на неа (пљук,пљук).Ама ако лаже онаа Јулија,нејзе ќе ја плукаме.Заземете позиција,на даден знак(сад) скок пљук!
Чек сега... ќе ја пукаме* или ќе ја плукаме :P

Ja би првото...

*не буквално бре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom