Медени срца

• Креатор на темата Креатор на темата PBaller
  • Време на започнување Време на започнување
Освен со портокал, не ми даваат некаков посебен вкус :)

Јас сум ептен ама ептен по благото ама медениве срца не ми се баш нешто омилени.
Не дека не јадам кога има ама кога би бирала...па некаде подоле на скалата се:smir:

обожавам медени срца најмногу кога јас ги правам дома
медено срце
една ипол чаша шеќер
една ипол чаша вода
една ипол чаша зејтин
една ипол чаша брашно
пола чаша мед
две пакетчиња цимет
едно пециво
сите состојки се мешаат 5 мин со миксер се ставаат во тавче за печење , тавчето не се премачкува со ништо се пече 40 мин на 200 степени кога ќе биде готово се прелива со топено чоколадо

обожавам медени срца најмногу кога јас ги правам дома
медено срце
една ипол чаша шеќер
една ипол чаша вода
една ипол чаша зејтин
една ипол чаша брашно
пола чаша мед
две пакетчиња цимет
едно пециво
сите состојки се мешаат 5 мин со миксер се ставаат во тавче за печење , тавчето не се премачкува со ништо се пече 40 мин на 200 степени кога ќе биде готово се прелива со топено чоколадо

Ај ќе ги направам па ќе пишам како ќе излезат.

Ги обожавам.
Обожавав поточно, дур не почнаа заби да ме болат откако ќе ги јадам...

Ги обожавам. Тета ми даде еден рецепт (не е ни приближно како приложениов погоре) вкусот е буквално ист, само што мене ме мрзи срциња да ги правам па коцки излегуваат кај мене, али се прсти да излижеш. :smir:

Мх мх мх медењацииии.Многу ги сакам оние... не ми текнува од која фабрика беа Дукати се викаат.

Ааааа медени срцааа:vozbud::vozbud::vozbud:...најубаво нештооооо(покрај Ишлерите):pipi:

mmm obozavam medeni srca, koa odam nes da kupuvam u prodavnica ako gi vidam obavezno kupuvam i medeni srca

thumbnail.php
јас само овие ги признавам. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom