McDonald's vs. Burger King

• Креатор на темата Креатор на темата vitaCh...
  • Време на започнување Време на започнување
..абе луди са...мекддоналдс..па луди сте..какви са ситни...ненормално невкусни...незнам... ги нејчем..ама коај еве као нааводно се гласа..за другото гласам...ај хејт мекдоналдс.....:pipi:

Бургер Кинг бирам јас.Повкусни се сендвичите таму.А разликата е во тоа што во Мекдоналдс месото е печено на плоча,а во Бургер Кинг е печено на скара.И имаше уште една разлика,ама заборајв која беше.Ај ќе прашам пак па ќе пишам.

Дефинитивно Burger King, поголеми се, далеку повкусни-те асоцира на најадување не на детски играчки:)

Можда си приметил ама немаме Бургер Кинг.....:toe: Ќе ти пишат само тие што шетнале по светов и јаделе таму а сите останати ке ти кажат Мекдоналдс.... :)

Ima kaj soboren hram!
Inace BurgerKing!

Мекдоналдс ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм...:helou:

Ima kaj soboren hram!
Inace BurgerKing!

Аха, да, во ред е. А исто има и Старбакс на ул. Македонија и Зара во Рамстор.

Негооо... што знам, на Мек Доналдс ми има поспецифичен вкус некако, компирчињата се поубави а и самите сендвичи, ама премалечки. Од друга страна па, Бургер Кинг се поголеми и повеќе најадуваат, ама вкусот им е најобичен ко во секоја (подобра) сендвичара кај нас. И поскапи се од МекДоналдс.

Кога имав можност да бирам меѓу Бургер Кинг и МекДоналдс го бирав Бургер Кинг зошто повеќе најадува, плус парите дадени за храна најмалку ги жалам :)

И двете се реклама храна. Синко седмица со тоа мајонезот, а овие корпорации кои че скратат пола грам во месото за да добијат екстра никл... фак`м. :helou:

Ima kaj soboren hram!
Inace BurgerKing!

не е тоа Burger King. Toa e Кинг Бургер и е македонски фаст фуд.

Burger King нема во Македонија сеуште за жал.

Ми се јаде од BurgerKing еве еден оброк:)
burger_king.jpg

i vo burger king i vo Mcdonalds nemozam da se najdam... pa za istite pari ke zeam 3kila skara ili ke si napram>:kajg:

немам пробано некој бургер од Бугер Кинг ама и од Мекдоналдс се вкусни само мноогу мали ги прават...Барем поголеми да ги прават ќе бидат број еден во светот

Koga ke vlezesh vo ovie 2 firmi i ke gi poglednes slikite sto se zakacheni zad vrabotenite vednash dobivash vpechatok deka sendvichite se tolku mnogu golemi i ubavi ama toj vpechatok go gubish vednas od koga ke go dobiesh sendvichot :kesa:,mal,od pleskavicata ke prdish cel den kako konj...Koj go ima gledano filmot Falling Down so Michael Douglas ke go prepoznae momentot shto pogore vi go napishav,koga bara sendvich a go dobiva nikakov pa veli: Sakam da mi dadete eden sochen sendvich kako toj shto e na slikata?! Da se vratam na temata,podobro jadete leb i sol odkolku sendvichite od McDonalds ili BurgerKing!

Koga ke vlezesh vo ovie 2 firmi i ke gi poglednes slikite sto se zakacheni zad vrabotenite vednash dobivash vpechatok deka sendvichite se tolku mnogu golemi i ubavi ama toj vpechatok go gubish vednas od koga ke go dobiesh sendvichot :kesa:,mal,od pleskavicata ke prdish cel den kako konj...Koj go ima gledano filmot Falling Down so Michael Douglas ke go prepoznae momentot shto pogore vi go napishav,koga bara sendvich a go dobiva nikakov pa veli: Sakam da mi dadete eden sochen sendvich kako toj shto e na slikata?! Da se vratam na temata,podobro jadete leb i sol odkolku sendvichite od McDonalds ili BurgerKing!

Хехе Ок... Твое мислење . :wink:

Glasanje

Eve davam eden glas za BurgerKing.Ako odime po ona shto se sluchuva na nashite radija i televizii sega treba posle glasanjeto da go pozdravam celo selo :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom