McDonald's vs. Burger King

• Креатор на темата Креатор на темата vitaCh...
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
Епа незнам. Многу луѓе иам глеано као влагаат у конфликти и дебати за тоа кај е боље. Ај тука да видиме дали можеме да го решиме ова прашање еднаш и засекогаш.:wink:

Znaev deka si otkacalka

My vote goe to Burger King

definitivno em pogolemi em povkusni em njam njam njam

Можда си приметил ама немаме Бургер Кинг.....:toe: Ќе ти пишат само тие што шетнале по светов и јаделе таму а сите останати ке ти кажат Мекдоналдс.... :)

На непробано не можам да гласам.А за Мекдоналдс сигурно нема да гласам, освен БургерКинг ако не е очај, што се надевам не е:)

Ни едното ни другото...McDonald`s е ко да ја јадиш пластика а Burger King не сум пробал ама сигурно е исто лајно...значи кога би бирал од овие две би одбрал...ПРИЛЕПСКА СКАРА...мх мх...да се изнајадиш

Burger King!
и се надевам ќе го има во блиска иднина и во Македонија овој ланец на ресторани за брза храна.

Од Бургер Кинг не сум пробал бургерче а во мекдоналдс многу ги прават мали :tapp:

Седмица :smir:

Му фали на Скопјево еден Бургер Кинг. Не ми е до толку за седнвичите, ама редно е педерите од 7 да добијат конкуренција.

Се е исто. Буквално. Само што Бургер Кинг се врзани со Пепси, а Мекдоналдс со Кока Кола.

Бургер Кинг ми се свиѓа повеќе поради вкусот, повкусни ми се некако:helou:

Бургер кинг дефинитивно :) И McD не се лоши ама шо знам овие се повкусни некако :vozbud:

Па што знам не јадам многу во Burger King, не дека се лоши ама јас сум за McDonald's! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom