Ја сакам штрудлата со јаболка иако нема ни "ш" од истоимениот збор, прибидејќи е прженица обична, ама сепак, ми има некој шмек опасен...за сoлените работи не праам муабет...еротика што не најадува
Лани летото бев во Охрид и ајде од Мекдоналдс да зеам нешто.И давам 70 денари за хамбургер и чекам пола саат и ми дадоа едно пупче малку помало од шаката.Леале че се убиев а јас гладен како вол.И си викам мало мало ама ај може убаво е.И ка го проба ми се згади.Мекдоналд сакс.
Глупаво место да јадење..Даваш 60-70 денари и ништо не добиваш..Едно мал сендвич за дете од 3-4 години, мал помфрит, и една кока кола...Незнам како можете да јадете таму..
Нај доброто во McDonald's е пилешкиот бургер, другото не чини. Инаку не знам дали во Македонија го има тој сендвич, но јас во Бугарија го јадам Ама ретко веќе, сега сум завртен на KFC...закон се, подобри се од McDonald's
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.