McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш имам јадено во McDonalds хамбургер кој не беше ич вкусен и тоа 120ден....

Mене вo Mc Donalds ми е најдобра храната од сите сендвичари, ама на прво место секако домашна храна(кујна):)

сеа штом прочитав одма лиги ми потекоа...ммм...само многу пари треба да си носиш за да се најадеш... :)

Ја сакам штрудлата со јаболка иако нема ни "ш" од истоимениот збор, прибидејќи е прженица обична, ама сепак, ми има некој шмек опасен...за сoлените работи не праам муабет...еротика што не најадува :icon_lol:

Лани летото бев во Охрид и ајде од Мекдоналдс да зеам нешто.И давам 70 денари за хамбургер и чекам пола саат и ми дадоа едно пупче малку помало од шаката.Леале че се убиев а јас гладен како вол.И си викам мало мало ама ај може убаво е.И ка го проба ми се згади.Мекдоналд сакс.

мекдоналдс одам највеќе ради помфритот, питата со јаболка и милк шејкот!
останатото е шит, евентуално италијанските тостови се кул.

Глупаво место да јадење..Даваш 60-70 денари и ништо не добиваш..Едно мал сендвич за дете од 3-4 години, мал помфрит, и една кока кола...Незнам како можете да јадете таму..

скапо место...ама луге...едноставно е преубавооо ! ! мн пари дефинитнвно ама сепак како го праат лепчето...ја незнам мајстори :vozbud:

Вчера бев во Мекдоналдс првпат по 2-3 месеци и пази ситуација: масите полни, а на каса речиси никој. :pos:

Нај доброто во McDonald's е пилешкиот бургер, другото не чини. Инаку не знам дали во Македонија го има тој сендвич, но јас во Бугарија го јадам :) Ама ретко веќе, сега сум завртен на KFC...закон се, подобри се од McDonald's

Премногу скапо и премногу мало, не ми се баш по кеиф единствено италијанскиот тост и помфритот се преубави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom