McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Edna od najgolemite senzacii koga stanuva zbor za brzata hrana,mozete da gi posetite nivnite restorani vo site kraevi na svetot,higienata e na visoko nivo,kako i uslugata,se e taka ubavo zavitkano i site go jadat so slast!Pomesano so gigantot COCA-COLA,pretstavuvaat edna od najprofitnite kombinacii vo svetot!

Neznam za vas,ama ja od koga slusnav deka ona mesoto so go ima vnatre vo hamburgerite na Mc Donalds e vsusnost meso od ogromni CRVI koi se odgleduvaat vo fabriki,prestanav da ja obozavam taa nivna brza hrana!:icon_eek: :icon_eek:

so mislite vie za Mc Donalds

obozavam jadam po 7 do 8 pati nedelno u mcdonalds mislam za mene toa e najubavata hrana posho mama ja zaboravif u skopje pa nema koj da mi gotvi inache mcdonalds tuka u usa ne e tolku poshtuvan ima sega brza hrana sho poveche se jade od mcdonalds na primer taco bell i kfc

Одвратни ми се. Само кога ќе го чујам името Мекдоналдс ми се ствара слика на копиљаците кои фрлаат по 200-300 денари за „обилно” јадење секој ден. Не дека идат таму да јадат, туку колку да ги видат другите преку излогот... Токму затоа и масите до стаклото се секогаш зафатени.

Се' на се' два пати имам јадено, по присила.

СЕДМИЦА РУЛЗ! ПОПЕ РУЛЗ!

Не планирам да јадам сендвич кој е помал од мојата шака и има вкус на пластика.

Acid напиша:
СЕДМИЦА РУЛЗ! ПОПЕ РУЛЗ!

to majstore da imav zeleno kje ti dadev za ova! od koga ja otvorija 7 vo aerodrom menza mi stana:je:

toa e vashe mislenje mene mcdonalds mi e mnogu poubavo jadenjeto nego toa mrtvoto pope pope e najmrtvata sendvichara u skopje

Е добро де, ти си го кажа своето и ние нашето.
Немора пак да ни кажеш дека било твое мислење... Се знае дека сами ти мисли така :wink:

dajdo напиша:
toa e vashe mislenje mene mcdonalds mi e mnogu poubavo jadenjeto nego toa mrtvoto pope pope e najmrtvata sendvichara u skopje

a 7-ca? daj ne zaebavaj:lud:

Dzver напиша:
a 7-ca? daj ne zaebavaj:lud:
sedmica ne ja spomnuvam sedmica e najubavata i najvkusnata sendvichara ali pope mi e odvratno posho sakaaat da ja iskopiraaat sedmica ali ne im ide nekako ednash jadef tamu i ova beshe :pov: :pov: ozbilno BLJAK

Acid напиша:
Е добро де, ти си го кажа своето и ние нашето.
Немора пак да ни кажеш дека било твое мислење... Се знае дека сами ти мисли така :wink:
zasho mislish deka samo ja sum kontra

Мекдоналдс е добро,убаво све ама не е баш по мој мерак.Јас дека не сум многу по јадењето(затоа сум така поситен) ми требаат едно 500 денари да се најадам таму а златна седмица за 100 ќе заврши работа.Од таму поштувам само милк шејк-стварно е закон

Мекдоналдс? Искрено за да се најадам таму ми требаат минимум 400 денари, не дека јадам којзнае колку многу али ептен и се мали оброците. А кога ќе размислам зошто да давам толку кога за 90 денари од 7ца ќе се напраам стока. Така да мц не го бива!

Acid напиша:
Е добро де, во Мекдоналдс нема само сендвичи со вкус на пластика аман. Mене вкусот на помфритот ми се допаѓа, а и сладоледите не им се воопшто лоши. Ама, да се разбериме Мекдоналдс е рај за децата никој повозрасен од 9-10 не може да се најаде таму.. така да тури му к*р.

Deka se skapi se skapi. No najdobri se koga se raboti za brza hrana. Ne e se vo goleminata... ste videle li vo koi uslovi se pravat sendvicite vo Pope i 7-Ca a vo koi uslovi vo McDonalds. Kako i da e jadam chat-pat i od pope i od McDonalds (osobeno cheesebuger i chickenburger) ama gledam da gi izbegnam i da jadam pozdrava hrana!

Каков МекДоналдс бре... нека ми отворат Бургер Кинг да гнетам вопери ко чоек... (седмица е ван конкуренција, нормално :) )

Sto e razlikata megu tie dve sum jadel i vo Burger King i vo McDonalds nekako isti mi se. A 7-ca deka gi cuvaat kompirite potopeni vo voda gi cuvaat a majonezot vo rgosan kazan...:) Moze pa toa poseben shmek vi dava:)

Има друг освен мене кој што сеуште не влегол во McDonalds ресторант?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom