McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно нашиве си терале надвор од договорот штом го прекинале изрично овие од McDonald's

Сигурно не е без причина одбивањето .... да беше толку профитабилен како што тој тврди никој човек на здрав памет нема да одбие плус приходи , прашањето е што мајмунлаци напрајл нашиов :)

neli sakame turisti, ne treba da imate IQ 200 za da sfatite deka turisti odma se butaat u McD da jadat. Vie koa idete na ekskurzii lokalni specijaliteti da ne jadete?

Daj resete se sto sakate.

McDonald's е еден од најпознатите брендови за брза храна во светот. Не секој странец може да ги јаде бургерите од маалски сендвичари како 7-ца, Вили, Чичко Стоилко... Не сум посетил главен град низ Европа во кој нема Мекдоналдс.

Најбоље се тие - Браво што ги затвориле никад не јадев таму. Па гајле ти е, ако не си јадел, никој не тера да јадат луѓето таму. Битно луѓе на улица има, за да бидат луѓево јаките анти-американци или незнам што, зашто сигурно не се за здрава храна, зашто споредуваат со Вили и Лесковачка.

"Мило ми е што го затворија овој ресторан кој продаваше нездрава храна полна со маснотии и штетни адитиви."

-- рече еден член на кајгана додека го доџвакуваше сабајлешниот бурек и остана жив.

Добро кога идете на патување во странство претежно кај јадете ме интересира? Ја како што приметив на екскурзии кога идев по Европа дека 90% од Македонците јадат во McDonald’s или во Burger King. Така да и мислам дека и туристите што доаѓат кај нас претежно јадат во McDonald’s. Не јадам во McDonald’s (последен пат пред 6-7год сум јадел) ама мислам дека тоа што немаме McDonald’s е еден голем минус за државата.

Поарно шо ги затворија

Јас првпат јадев во МекДоналдс во Швајцарија, сендвичите беа супер.
Кога пробав во Скопје, ми се згади, сосем различен вкус, најпрво забегав според тоа демек СЕКАДЕ ВО МЕКДОНАЛДС Е ИСТО, но не било така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom