McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Имам само еднаш пробано во Mc Donalds и тоа мислам дека беше некој чикен и после 2 до три залаци го оставив, незнам ама стварно незнам како луѓето јадат такво срање, или јас имам превисоки квалитети за добра храна (бидејќи од 7-19 бев на домашна кујна од стариот).
За тие пари, ќе одиш во стара скопска чаршија и другарче плус може да почастиш и двајцата ќе се најадете како луѓе.
Јас би забранил Mc Доналдс со закон

Првите неколку пати е вкусно а после веќе во уста не можеш да го ставиш. Во цел свет е тоа храна за најниската класа а кај нас е престиж, имаме извртени вредности за квалитет.

Имам само еднаш пробано во Mc Donalds и тоа мислам дека беше некој чикен и после 2 до три залаци го оставив, незнам ама стварно незнам како луѓето јадат такво срање, или јас имам превисоки квалитети за добра храна (бидејќи од 7-19 бев на домашна кујна од стариот).
За тие пари, ќе одиш во стара скопска чаршија и другарче плус може да почастиш и двајцата ќе се најадете како луѓе.
Јас би забранил Mc Доналдс со закон

Препорачај ми мед место за јадење во чаршија?

Како бе да се јадело во Mc Smallone's!? Грев е тоа да му се невиди. На толку избор , не знам....

Знам многу пари дадов во Будимпешта еден McDonald's. Нејќев да пресметувам, ама тоа што го јадев беше божество. Две плескавици, едната со кашкавал + похован кашкавал мислам беше исто во форма на плескавицата, салати, сосови и голем помфрит. Тогаш ми беше единственото најадување во McDonald's. :)

Официално се откажувам од Мц...па тоа хамбургер ли е ???? Од тау го јадам само тостот, ама 3 оброка ми требаат да се најадам...Со тие пари подобро ќе купам асален хамбургер од лесковачка или асална пица или па гиро.....ќе додадам уште малце пари и ќе си купам и кока кола...така бар ќе имам цело шише за мене , а не како од Мц 2 голтки во една чаша а останатиот дел мраз :S

Ќе и простиш на мојата кулинарска не-едуцираност, што е лахмаџун? :)
лахмаџун е турски национален специјалитет, формата е слична на пица има средна големина со овчко месо и пар други зачини што го прават неодолив за јадење, оди со ајран (турска матеница). прсти да лижеш.
Може не го сакаш овчкото месо, и јас не го сакам ама лахмаџун може секој ден по три пати да јадам

Имам неколку пати јадено во Мс, но ниту еден пат не сум била нешто посебно воодушевена. Точно е тоа дека на друго место може да се најде и повкусна храна и во поголеме количина, но ајде де Мс да било, се за пусти ч'лм.

Јадам во мекдоналдс, иако не често, еднаш на два месеци (премногу обврски, за жал) иначе многу ја сакам храната и покрај тоа што сите зборат штетна била и такви глупости, абе кој пробал знае! Мали се и се тоа е точно ама МНОГУ се вкусни дури може да се рече дека создаваат зависност :)

Знаете ли дека ако недај боже се отруете во МекДоналдс, оштета е 2.000 евра...така да тоа никогаш нема да се деси, а и секогаш им се тазе и добро направени сендвичите. Компирите им ги носат од Африка (кажуваа на некоја странска телевизија), затоа и им се убави. Прееска јадев од МД и Италијанскиот Тост намален беше 40 денари, ваљда и другите сендвичи им се намалени. Што е убаво убаво е, но ти треба 4-5 хамбургери за да се најадеш.

. Што е убаво убаво е, но ти треба 4-5 хамбургери за да се најадеш.[/quote]
затоа 7ца!

фората ако сакате бар поефтино да пројдете у Мц е да зимате оброк...Италијански тост е 40 а оброкот со кока кола и помфрит е 60:)земете 3 оброци и колку и да сте гладни ке се заситите со кока колата,плус помфрит и тостот:)

.. единствена работа, што на ова изгор време, со солидна* цена од 69 денари, а околу 0.4-0.5L му доаѓа е шејкот. Инаку не памтам последниве години да имам влезено во Мек.

* велам солидна цена, во однос на цените на другите производи и нивната големина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom