McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
нема поубава работа на светот од мекдоналдс мореееееее...тост италиано е вкусот на векот заеби и хамбургерчињата бедни и свеееее...ТОСТ ИТАЛИАНОООО

за тоа италијанскиот оброк ке се сложам дека е преубав али у глобала го мрзам мекдоналдс зашто се даваат многу пари за нешто што не е здраво за нас.Во америка мекдоналдс рестораните пропагаат зошто лугето во америка преминуваат на органска храна бидеки од тој мекдоналдс сите се дебели а додека кај нас мекдоналдс се гледа како незнам како најелитен ресторан или нешто така АЛОО осветете се од него нема ништо добро да излезе:nenene::nenene:

Мислам дека сум јадел во Мек Доналдс, ама не сум сигурен!
Знам еднаш пиев милкшејк, и ми се згади од животот !

begaj beeee toa sendvi4 li e? edno zal4e a plakas ogromna cena ... bez pamet ccc

Сум бил во МекДоналдс во Скопје и во Букурешт. Не само цените што се надингани туку и тоа не вреди за парите што го јадиш. Буквално иди земи си 1 кило месо и направи си го на скара така со друштво, ем ќе касниш нешто ем ќе се најадиш како што треба.

убај се хамбургерите али многу мали :)

Епа 200 денари за сок+мало сендвиче и помфрит, е премногу, со 200 денари ќе појдиш "Кај Злате" и има да јадиш 3 дена убав голем ручек.

prestanav da obozavam McDonalds koga razmisliv podobro
kako moze niz celiot svet site McDonalds sendvici da imaat ist vkus. uff Bljak
ama Coca-colata im e super
kaj niv colata e na tocenje

Незнам дали се сегде исти хамбургерите од Мекдоналс,пошто немам многу јадено во Мекдоналс ама ем мали,ем ставале внатре краставички,блјак да ти се згрози животот оваа во (Охрид) а еднаш во Скопје кога јадев не беше хамбургерот таков бе.

Neznam za vas,ama ja od koga slusnav deka ona mesoto so go ima vnatre vo hamburgerite na Mc Donalds e vsusnost meso od ogromni CRVI koi se odgleduvaat vo fabriki,prestanav da ja obozavam taa nivna brza hrana!:icon_eek: :icon_eek:
е сеа и ај престанаф аааааааааууууууууууууу бљак али може и не е вистина...па и да е...не се на одмет малце поише витамини...природно си е природно :nesvest:

абе последен пат јадев пред...хм...4-5 години може и више...тогаш не ме најадуваа 4 “хамбургери“...сеа се плашам да пробам....

иначе помфритот во МК доналдс им е ЗАКОН

Можеби се мали сендвичите, ама ако сте ја ѕирнале нутриционистичката листа на хартиите, веројатно сте забележале дека е доволна за барем малку да ве засити. Добро е местото, чисто, има атмосфера, само ми смета што во кока колата има повеќе мраз отколку сок и нивната услуга.
ДА МУ СЕ НЕВИДИ, СПОРИ СЕ КАКО ЖЕЛКИ! Вчера бевме со Крејзи ин Лав и Братот, им требаа пола саат да не услужат. Една каса само им работеше и тоа ја ставиле една изгубена во свемирот. Почнаа луѓево во редицата и да напуштаат. Спори се како желки.

Уф уф тој Италијанскиот тост е мераци.. Помфритот така така.. Милкшејкот според мене најбољи али таа Кока Колата ГРЕОТА! А и хамбургерите не се нешо посебно.. Ама Италијанскиот ем се исплати ем е топ.. 50 ден оброкот а е ММММ

Не јадам нисшто од таму, до сега само 2 пати сум била и никогаш повеќе.:nenene:

Ок си е Мекдоналдс . Алии златна 7ца , НАЈБОЉЕ .. Хуху

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom