Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
That`s normal... затоа што нема критериум којшто е објективен. Секоја поделба е субјективна па оттаму сите се паметни!Кога и да има тема за глупави и паметни, сите испаѓаат паметни. Стрејнџ![]()
сепак секоја чест за паметните,жена која е паметна може секој маж во џеб да го стави![]()
Токму така,заборавив на тој важен детал.Под услов и да е згодна, само со памет тешко џебот.
За џеб доволно е само да е згодна!Под услов и да е згодна, само со памет тешко џебот.
За мене паметна жена е да можам да се разберам со неа да знам на што сум што ќе ми е некоја која има информации за све и свашта, а целата е хаос у глаата.
Информациите односно нивното комбинарање во мисли посебно на новите па и размислување за старите...одат нешто како "ако ова го направам тогаш ова го добивам" или таканареченото хипотетичко мислење создава немир и предизвикува силни емоции кај жените коишто во повеќето случаи неможат да ги контролираат и резултат на сето ова е хаотично однесување базирано на расположение а не на рационалност.За мене паметна жена е да можам да се разберам со неа да знам на што сум што ќе ми е некоја која има информации за све и свашта, а целата е хаос у глаата.
Па нормално дека сакаме. Нема да играм шах со неа..![]()