Мажите преферираат глупави жени

• Креатор на темата Креатор на темата Пропалица
  • Време на започнување Време на започнување
Мислу дека бш тј што има муда да што викате би се нафатија да е у врску сс паметну жену која ке му е достојна,сс коју ке може да води интересни дискусие и која нема да га посрами пред било кое друштво.Глупава женска да за едн вечер можда.Ама за нешто поозбиљно мислу дека право мушко под руку си води озбиљну жену,интелигентну либерте жена.

офф топик
Мислу дека бш тј што има муда да што викате би се нафатија да е у врску сс паметну жену која ке му е достојна,сс коју ке може да води интересни дискусие и која нема да га посрами пред било кое друштво.Глупава женска да за едн вечер можда.Ама за нешто поозбиљно мислу дека право мушко под руку си води озбиљну жену,интелигентну либерте жена.
Куде си бре Кумановка, од к'д не сам те чујал :ROFLMAO::pos:
он топик
Зависи за што ти треба, таква ќе си бараш.

офф топик

Куде си бре Кумановка, од к'д не сам те чујал :ROFLMAO::pos:
он топик
Зависи за што ти треба, таква ќе си бараш.

Туја сам туја после 2 недеље лудувања да се смирују малко :pos:
Епа зависи си.

паметни сте бе жени дур го пушите или дур ве плескаме по гз и тегнеме за коса дур ве гузиме е тогаш сте најпаметни.

И вие сте паметни кога го правите тоа и мислите дека е само за ваше задоволство. :icon_lol:

A najpametni kje bidat da si kjutat :D
Vaka glupi ispagjaat site :D
To est, ne ispagjaat nego glupi se :)
Srcinja mali <3

Не сакам да генерализирам, ама на темава даваат многу лоша слика за нив. Затоа ете ти ќе мислиш така, другата по тебе исто, па тоа ќе се рашири убаво, па жените ќе ги сметаат за глупави мажите, па овие од мака ќе им враќаат исти муабети и ехеехеее... Тоа е голема и доволна причина пред да се напише било што што ќе биде прочитано од прилично многу луѓе, да се подразмисли малку.

Дали тоа некого го прави глупав? Иначе, не би требало некој да мора. Може секој да оди во кујна.:cool:

Намерно тебе те рчкав со сендвичите :icon_lol:

Иначе мажите не преферираат глупи жени, повеќето жени под притисок се прават глупи...

Eleanor не генерализирај оти ако ти дом...

Намерно тебе те рчкав со сендвичите :icon_lol:

Иначе мажите не преферираат глупи жени, повеќето жени под притисок се прават глупи...

Eleanor не генерализирај оти ако ти дом...

Ме насмеа поштено. Јас па одма скокнав, а? Си ме научил, мамата.:icon_lol:
Иначе мажите преферираат глупи жени. Само со нив може засекогаш да живеат како што сакаат, иако нивните желби се скромни и малку на број. Како што рече претходно lejdi мислам, немаат јајца за паметните и тие кои се борат да направат нешто од својот живот.

Sto sto? Kazi mi.
Hurt me, daddy :DDD aahahahah

Леле леле , одговорите у оваа тема ми набија комплекси дека сум глуп и дека немам муда .. :place:

Ме насмеа поштено. Јас па одма скокнав, а? Си ме научил, мамата.:icon_lol:
Иначе мажите преферираат глупи жени. Само со нив може засекогаш да живеат како што сакаат, иако нивните желби се скромни и малку на број. Како што рече претходно lejdi мислам, немаат јајца за паметните и тие кои се борат да направат нешто од својот живот.

Можеби повеќето мажи преферираат глупи жени, ама глупи жени се поретка појава па под притисок мораат во иднина да глумат дека се глупи и покорни затоа што околината тоа го очекува од нив.
Убаво рекла таа лејди, вистината ја говори...
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 13:36 ---
Sto sto? Kazi mi.
Hurt me, daddy :DDD aahahahah

Седи мирна че те најдам и
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
че се врзам за да ме натепаш :)

Жена со факултет тури и пепел треба да се гледа од сопствена страна што имам јас корист а што штета од жената, ако ми е на штета а не од корист каква сака нека си е за себе али еве гледајте црна хроника и ќе видите со какви си имаат работа и што им праат после.
Ајде пак избришете ми го постот, запишан е кај мене и у следната книга ќе биде објавен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom