Мажите преферираат глупави жени

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Мислу дека бш тј што има муда да што викате би се нафатија да е у врску сс паметну жену која ке му е достојна,сс коју ке може да води интересни дискусие и која нема да га посрами пред било кое друштво.Глупава женска да за едн вечер можда.Ама за нешто поозбиљно мислу дека право мушко под руку си води озбиљну жену,интелигентну либерте жена.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
офф топик
Мислу дека бш тј што има муда да што викате би се нафатија да е у врску сс паметну жену која ке му е достојна,сс коју ке може да води интересни дискусие и која нема да га посрами пред било кое друштво.Глупава женска да за едн вечер можда.Ама за нешто поозбиљно мислу дека право мушко под руку си води озбиљну жену,интелигентну либерте жена.
Куде си бре Кумановка, од к'д не сам те чујал :ROFLMAO::pos:
он топик
Зависи за што ти треба, таква ќе си бараш.

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
офф топик

Куде си бре Кумановка, од к'д не сам те чујал :ROFLMAO::pos:
он топик
Зависи за што ти треба, таква ќе си бараш.
Туја сам туја после 2 недеље лудувања да се смирују малко :pos:
Епа зависи си.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
паметни сте бе жени дур го пушите или дур ве плескаме по гз и тегнеме за коса дур ве гузиме е тогаш сте најпаметни.
И вие сте паметни кога го правите тоа и мислите дека е само за ваше задоволство. :icon_lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
A najpametni kje bidat da si kjutat :D
Vaka glupi ispagjaat site :D
To est, ne ispagjaat nego glupi se :)
Srcinja mali <3
Не сакам да генерализирам, ама на темава даваат многу лоша слика за нив. Затоа ете ти ќе мислиш така, другата по тебе исто, па тоа ќе се рашири убаво, па жените ќе ги сметаат за глупави мажите, па овие од мака ќе им враќаат исти муабети и ехеехеее... Тоа е голема и доволна причина пред да се напише било што што ќе биде прочитано од прилично многу луѓе, да се подразмисли малку.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
И до шо заклучок доаѓаме ? Дека и мажите и жените се глупи ко сајли ?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Дали тоа некого го прави глупав? Иначе, не би требало некој да мора. Може секој да оди во кујна.:cool:
Намерно тебе те рчкав со сендвичите :icon_lol:

Иначе мажите не преферираат глупи жени, повеќето жени под притисок се прават глупи...

Eleanor не генерализирај оти ако ти дом...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Намерно тебе те рчкав со сендвичите :icon_lol:

Иначе мажите не преферираат глупи жени, повеќето жени под притисок се прават глупи...

Eleanor не генерализирај оти ако ти дом...
Ме насмеа поштено. Јас па одма скокнав, а? Си ме научил, мамата.:icon_lol:
Иначе мажите преферираат глупи жени. Само со нив може засекогаш да живеат како што сакаат, иако нивните желби се скромни и малку на број. Како што рече претходно lejdi мислам, немаат јајца за паметните и тие кои се борат да направат нешто од својот живот.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Sto sto? Kazi mi.
Hurt me, daddy :DDD aahahahah

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Леле леле , одговорите у оваа тема ми набија комплекси дека сум глуп и дека немам муда .. :place:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Ме насмеа поштено. Јас па одма скокнав, а? Си ме научил, мамата.:icon_lol:
Иначе мажите преферираат глупи жени. Само со нив може засекогаш да живеат како што сакаат, иако нивните желби се скромни и малку на број. Како што рече претходно lejdi мислам, немаат јајца за паметните и тие кои се борат да направат нешто од својот живот.
Можеби повеќето мажи преферираат глупи жени, ама глупи жени се поретка појава па под притисок мораат во иднина да глумат дека се глупи и покорни затоа што околината тоа го очекува од нив.
Убаво рекла таа лејди, вистината ја говори...
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 13:36 ---
Sto sto? Kazi mi.
Hurt me, daddy :DDD aahahahah
Седи мирна че те најдам и
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
че се врзам за да ме натепаш :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Жена со факултет тури и пепел треба да се гледа од сопствена страна што имам јас корист а што штета од жената, ако ми е на штета а не од корист каква сака нека си е за себе али еве гледајте црна хроника и ќе видите со какви си имаат работа и што им праат после.
Ајде пак избришете ми го постот, запишан е кај мене и у следната книга ќе биде објавен.

Kajgana Shop

На врв Bottom