Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Sto treba masko da napravi za da dokaze deka e zeden ... za vashata... kako da recham a da bidam pravilno sfaten ajde ljubov...mada mislam nesto drugo ...daklem ????

Треба да го сакам, да ме сака, да се сакаме и да сакаме. :pos:

Ешли, Свид’н убаво си праша, што треба да НАПРАВИ за да докаже дека е жеден за љубовта на жената!!!
-Не давај не-одговори.

Ешли, Свид’н убаво си праша, што треба да НАПРАВИ за да докаже дека е жеден за љубовта на жената!!!
-Не давај не-одговори.
Абе, ако жената е исто така жедна за неговата љубов не треба ништо посебно да направи, ако не е тогаш нека му мисли :pos:

Pa od kaj ke znae mazot dali i zenata e zedna ...koa ja otvoriv tema za signali nikoja ne mi pisa nisto a ja vaka neuk ke si ostanam devica i na 40 godini ko sto trgnalo ...aman zaman pomagajte

Па ова ти е доста тешко прашање ;)) За секоја различно некој сака да им се покаже со два три слатки речи внимание, искреност , парфеми, злато, картички за мобилни...протези :pos:

abe ok ama koi vi se ISHARETITE , dimni signali li davte , churite li za da daete do znaenje deka ste spremni za start ?

so e toa be akasha ?

imate tikovi , zmigate li , frlate maramici po patos li ?

Како ќе реагирате и што ќе си помислите ако една вечер така од чиста мира без повод дечкото ви подари некое секси проѕирно црвено или црно неглиже или пак некој така поеротски корсет?

Mмммм......би се изненадила пријатно:vozbud:и веднаш би го ставила на себе...:zlo:

Ситуација:одите заедно на некоја забава или семејна веселба,дечкото пред сите гости го вади прстенот и бе бара за жена,дали прифаќате?

ОМГ!:nesvest:Би се шокирала прво,а потоа би рекла побарај ме повторно за неколку години,не сум спремна сега да запливам во брачните води:icon_lol:

Dali prifakate da dadete od 4 ti sostanok ? Bar casha voda ako nisto drugo

Ма каква чаша вода:nenene:,се знае...сокче и кафенце:pos:

Како ќе реагирате и што ќе си помислите ако една вечер така од чиста мира без повод дечкото ви подари некое секси проѕирно црвено или црно неглиже или пак некој така поеротски корсет?

Ма никако...Фала срцка и после тоа ќе глумам лудило... Се разбира дека нема одма да се раслечам. Ма да зависи од 1001 ситуација и околности. Колку време идеме,што човек е, колку јас си го познавам итн итн...

Ситуација:одите заедно на некоја забава или семејна веселба,дечкото пред сите гости го вади прстенот и бе бара за жена,дали прифаќате?

Ситуацијата ама воопшто не ми е важна. Ако сакам да се мажам за него, ако го сакам и ако мислам дека е време за мажење:pos2: посекако ќе прифатам без разлика на ситуацијата...

Какви типови ви се допаѓаат: Тивки, повлечени но искрени или тешки фраери но недоверлви?

Ништо од тоа. Самтинг ин д мидл...

Dali prifakate da dadete od 4 ti sostanok ? Bar casha voda ako nisto drugo

море би му ставила и две лажички цедевита ако треба :pos:

Хахахха, и јас како тебе, само од мене има и 4 лажички гратис, таман 4 за 4ти состанок :pos::pos::pos::pos: А хахахахахах!

што најмногу ве привлекува кај машките?
надворешниот лик,карактерот,или сосем трето?

Па нормално дека прво највеќе впечаток ми остава надворешниот изглед.Подоцна доаѓа карактерот итн...

Зошто кога сте во врска , после одреден период се си ставате пред врската? се ви станува побитно од врската..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom