Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Добро како треба чоек да Ви се постави за да го почитувате? Ве молам опишете ми =), понашај се гадно со женска, таја уште погадно, понашај се најубо таја најгадно.. Кај ми е мене проблемо.. само ко че сум пијан чор се ми оди од рака, дали срамов голем ми е .. ах.. хелп! =)

Вчера случајно на работа слушнав , еден муабет дека на некоја девојка, не и се допаѓала идејата да има секс на Водно, Па боље и било во парк(стариот дел).
Дали би ви пречело на вас дамите, ако треба да доживеете едно искушение и да имате секс на водно ???
За некој би било доживување, некој би го сфатиле па ако нема каде а знам дека ке има и противнички на ова.. ме интересира како вие гледате на ова ???:smir:

Златен кревет бе...Водно не е наменето за секс...хмз...или можеби за секс за една вечер колку да се изеб*ш и толку...:toe:

Добро како треба чоек да Ви се постави за да го почитувате? Ве молам опишете ми =), понашај се гадно со женска, таја уште погадно, понашај се најубо таја најгадно.. Кај ми е мене проблемо.. само ко че сум пијан чор се ми оди од рака, дали срамов голем ми е .. ах.. хелп! =)

Епа вака...
Кога еднаш ќе тргне нешто во погрешна насока,да речеш дека не е до тебе.
Кога втор пат ќе се случи истото,малце подзапрашај се дали стварно немаш и ти заслуга.
Е кога веќе ќе се случи и по трет и четврт и петти пат...тогаш стварно треба да размислиш каде грешиш.:smir:

Дојдена си кај твојот дечко. Правите муабет, ова-она и наеднаш ѕвони некој на вратата. Дечкото ја отвара вратата и пред неа седи твојот бивши (негов другар). Што ќе направиш? ?

Дојдена си кај твојот дечко. Правите муабет, ова-она и наеднаш ѕвони некој на вратата. Дечкото ја отвара вратата и пред неа седи твојот бивши (негов другар). Што ќе направиш? ?

Па..не верувам дека некогаш би се случило да се фатам со другар на некој мој бивш дечко,ама еве хипотетички гледано мислам дека би се поздравила најнормално.

Го знам кругот на пријатели на мојот дечко,така да...се сомневам дека би имало некогаш ваква дешавка,ама и да има...не знам зашто би правела шпанска серија околу тоа,ма да би ми паднало незгодно,ама секако нема ко малоумна да се испонашам,туку културно ќе се поздравам само и толку...:toe:

Ми викам здраво сонце и го залапувам дечко ми?:pos2::pos2::pos2:

Зошто се комплексирате премногу лесно?

Нејќам одговори од типот еј не се сите такви или генерализирано и тн. сите знаеме дека барем еднаш во животот сте биле искомплексирани од нешто, мода , изглед , памет и ред други ствари.

Ми викам здраво сонце и го залапувам дечко ми?:pos2::pos2::pos2:
^
Зошто сте толку злобни? Гледате на се`, толку ладно, ко да нема утре.
Еве, Лејди, како мислиш ти, добро ќе направиш со тоа што ќе го "залапеш" дечко ти пред бившиот? Мислиш дека нема он да се чувствува факин депресирано заради тоа? Се разбира, претпоставувајќи дека уште те сака.

[MkD]Scout;856431 напиша:

Нејќам одговори од типот еј не се сите такви или генерализирано и тн. сите знаеме дека барем еднаш во животот сте биле искомплексирани од нешто, мода , изглед , памет и ред други ствари.

Е на ова стварно немам одговор.И јас се чудам колку лесно самодовербата ми паѓа и не верувам доволно во себе.

[MkD]Scout;856431 напиша:

А кај си видел ти девојка без комплекс, барем за изглед?:pos:

Некои работи никој не може да ги објасни.:)

^
Зошто сте толку злобни? Гледате на се`, толку ладно, ко да нема утре.
Еве, Лејди, како мислиш ти, добро ќе направиш со тоа што ќе го "залапеш" дечко ти пред бившиот? Мислиш дека нема он да се чувствува факин депресирано заради тоа? Се разбира, претпоставувајќи дека уште те сака.
На прво место ... се зезав, затоа беше и ова :pos2:.
Второ ако ме сака, ќе знаел да ме задржи покрај себе.

Correct me if I'm wrong, but, себични се сите луѓе, особено во врските. Ако ти не си го сакала, а он те сакал, ти сепак ќе му раскинеше, right?

Correct me if I'm wrong, but, себични се сите луѓе, особено во врските. Ако ти не си го сакала, а он те сакал, ти сепак ќе му раскинеше, right?

Не влегувам во врска ако не сум заљубена што е скоро невозможно таа љубов да умре сама од себе.
Ако постапувал на вистинскиот начин, ме третирал така како што заслужувам, тогаш сигурно немало да го оставам.

nisto nema da napravam... zavisi kako zavrsila prikaznata za mene i bivsiot.. ako toj sjebal nesto ke se ligavam so segasniot do nemajkade... ako jas sum sjebala ke se praam luda i najubav muabet ke mu teram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom