- Член од
- 7 септември 2007
- Мислења
- 99
- Поени од реакции
- 1
Зашто мора 95% од девојките да се материјалистки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...dali e tachno , deka na site novi dechkovci im kazuvate deka vi e vtor???...:tv:
sto vi e tolko dobro vo seksot?a?
a da ve prasam nesto vas devojkite zosto tolku ne im veruvate na maskite? pr. ja so ovaa devojka so idam uopsto ne mi veruva!!misli deka ja lazam deka javaram so drugi i site so sum gi imal taka mislele za mene!!! uste ednas ZOSTO NE IM VERUVATE NA MASKITE?
Ова ти го имаш пишани,нели?demijan напиша:еј немој вакви работи да ми пишуваш жити се:wink: вечер треба да се видам со девојката ќе ми направиш некој филм и ќе и раскинам!!!!
a znaes pa devojkite se cvekinja za mirisanje pazi da ne. kako zensko so moze da te zaebe nikoj ne moze da ne ne e taka?
Искрени ли сте пред себе, кога треба да донесете важна одлука, или имате некаква пристрасност кон нешто ???:smir:
kakvi komplimenti sakate da slusate?
ej i vaka zosto site na forumov ste obicni devojki nema nekoja sponzorusa i so mislite za sponzorite mn me interesira!!!!!!
Зошто на некој кој што прави се за да Ви угоди, ма не со понашање, поклони, добри зборови, едноставно фантазија.. Вие мора да се понашате ко да не постои, а иначе тој тука е.. да да .. тука е.. =(
Кога се работи за мене секогаш се трудам да бидам најобјективна што може, ама нажалост многу ретко ми успева.Искрени ли сте пред себе, кога треба да донесете важна одлука, или имате некаква пристрасност кон нешто ???:smir:
Не треси зелени па и ти па. Да беше точна констатацијава, досега ќе станев лезбејка.I EDNO NESTO MASKO NE MOZE DA NE VARA !!!!!! TOA NI E U GENITE!!!!!!!
Да си пробал, би знаел.sto vi e tolko dobro vo seksot?a?
Искрени, уникатни. „Убаво мирисаш“ е веќе сто пати чуено, не можете ли да бидете покреативни од тоа?kakvi komplimenti sakate da slusate?
О, им се восхитувам. Камо јас да можев да одам со некој што ми е одвратен и на ниеден начин не ме привлекува за да можам да му ги трошам парите и да уживам во неговите скапи поклони. Тоа е само за девојки со јак желудник.ej i vaka zosto site na forumov ste obicni devojki nema nekoja sponzorusa i so mislite za sponzorite mn me interesira!!!!!!
Процентов е застрашувачки, и за среќа-неточен. :wink:Зашто мора 95% од девојките да се материјалистки?
Ова е очигледно твој личен конретен проблем, не се однесува на женскиот род општо, иако тоа не е моја работа. :wink: Јас на пример никогаш така не сум се однесувала спрема некого што толку се труди околу мене.Зошто на некој кој што прави се за да Ви угоди, ма не со понашање, поклони, добри зборови, едноставно фантазија.. Вие мора да се понашате ко да не постои, а иначе тој тука е.. да да .. тука е.. =(
Зошто на некој кој што прави се за да Ви угоди, ма не со понашање, поклони, добри зборови, едноставно фантазија.. Вие мора да се понашате ко да не постои, а иначе тој тука е.. да да .. тука е.. =(
зошто секогаш кога некој ви насочува целосно внимание ,вие вртите грб на сето тоа?гордоста влијае премногу или...
Нема врска.
Ние женските сме секогаш желни за внимание,па уште ако е целосно...бинго. :smir:
Нормално тоа внимание е значајно кога има хемија,обострана,а нормално може и ефикасно да послужи за освојување и предизвикување на хемиските реакции.![]()
Бидејќи не сум голем љубител на деца-би ја избрала првата опција, под услов партнерот вистински да ме сака.sto bi izbrale ako morate zivot so sakaniot ama da nemate deca i da ne moze ni da posvoite ili zivot so nesakaniot a da imate deca koi gi sakate ?
NEMA TRETA OPCIJA birajte ili pukam
Можеби ова е моја лична желба ... али радо би живот со тој што го сакам без деца, неголи да се измачувам сама себе со таткото на моите деца кој нема да го сакам ... малку бледо ми изгледа и + со тенденција да стане хорор филм така да ... љубов.sto bi izbrale ako morate zivot so sakaniot ama da nemate deca i da ne moze ni da posvoite ili zivot so nesakaniot a da imate deca koi gi sakate ?
NEMA TRETA OPCIJA birajte ili pukam
Ние сакаме пари, вие вагини. Се` е тоа материјално.:kesa:Зашто мора 95% од девојките да се материјалистки?
kakvi komplimenti sakate da slusate?
Искрени ли сте пред себе, кога треба да донесете важна одлука, или имате некаква пристрасност кон нешто ???:smir:
Ние сакаме пари, вие вагини. Се` е тоа материјално.:kesa: