Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто на некој кој што прави се за да Ви угоди, ма не со понашање, поклони, добри зборови, едноставно фантазија.. Вие мора да се понашате ко да не постои, а иначе тој тука е.. да да .. тука е.. =(

Зашто мора 95% од девојките да се материјалистки?

И јас си се чудев ама знаеш што ми рече еден другар на тоа? Додека има овци, ке има и кој да ги стриже. А кај нас од проститулук маживе све даваат само да легнат некоја, така да... Незнам кога би окривила, дали маживе кои плаќаат за задоволство, или пак жениве кои уживаат да трошат со задоволство откако острижиле некој бедник. Како и да е, срамота за сите. Љубовта не се купува, само очигледно на голем дел, најчесто млади, многу млади девојчиња тоа не им е јасно.

...dali e tachno , deka na site novi dechkovci im kazuvate deka vi e vtor???...:tv:

Не,јас не лажам.:wink:

sto vi e tolko dobro vo seksot?a?

А на вас?:hehe:

a da ve prasam nesto vas devojkite zosto tolku ne im veruvate na maskite? pr. ja so ovaa devojka so idam uopsto ne mi veruva!!misli deka ja lazam deka javaram so drugi i site so sum gi imal taka mislele za mene!!! uste ednas ZOSTO NE IM VERUVATE NA MASKITE?

demijan напиша:
еј немој вакви работи да ми пишуваш жити се:wink: вечер треба да се видам со девојката ќе ми направиш некој филм и ќе и раскинам!!!!
Ова ти го имаш пишани,нели?
Па некој кој што сака да имам доверба во него не би пишувал вакви ствари и би бил среќен што воопшто ме има во неговиот живот.
А и да,претходните искуства играат улога.

a znaes pa devojkite se cvekinja za mirisanje pazi da ne. kako zensko so moze da te zaebe nikoj ne moze da ne ne e taka?

Секако дека и женското е способно да те заебе.И тоа што може да ти го смисли и направи женско никој друг не може,затоа чувај се од женска беља.:smir:

Искрени ли сте пред себе, кога треба да донесете важна одлука, или имате некаква пристрасност кон нешто ???:smir:

Ако првенствено не сум пред себе,не можам да бидам ни пред останатите.

kakvi komplimenti sakate da slusate?

Секако дека најмногу ми годат позитивните комплименти,на која не би?
Негативни комплименти од тие шо не ми значат,едноставно не рецкам,но од поблиските ги слушам,нели ми мислат најдобро?

ej i vaka zosto site na forumov ste obicni devojki nema nekoja sponzorusa i so mislite za sponzorite mn me interesira!!!!!!

Нека фураат така,нивни живот-нивни правила,нивен начин на живеење.Што има тука јас да мислам?

Зашто општеството го налага тоа,не е веќе ништо како што било порано,не дека тогаш немало,ама денес има каде каде повеќе,:)

Зошто на некој кој што прави се за да Ви угоди, ма не со понашање, поклони, добри зборови, едноставно фантазија.. Вие мора да се понашате ко да не постои, а иначе тој тука е.. да да .. тука е.. =(

Зашто ништо не се цени,додена ке се изгуби.Додуша,не дека не се цени,туку кога ти е пред нос,не сфаќаш навистина колкаво значење има...:toe:

Искрени ли сте пред себе, кога треба да донесете важна одлука, или имате некаква пристрасност кон нешто ???:smir:
Кога се работи за мене секогаш се трудам да бидам најобјективна што може, ама нажалост многу ретко ми успева. :toe:

I EDNO NESTO MASKO NE MOZE DA NE VARA !!!!!! TOA NI E U GENITE!!!!!!!
Не треси зелени па и ти па. Да беше точна констатацијава, досега ќе станев лезбејка.

sto vi e tolko dobro vo seksot?a?
Да си пробал, би знаел. :icon_lol:

Искрени, уникатни. „Убаво мирисаш“ е веќе сто пати чуено, не можете ли да бидете покреативни од тоа? :)

ej i vaka zosto site na forumov ste obicni devojki nema nekoja sponzorusa i so mislite za sponzorite mn me interesira!!!!!!
О, им се восхитувам. Камо јас да можев да одам со некој што ми е одвратен и на ниеден начин не ме привлекува за да можам да му ги трошам парите и да уживам во неговите скапи поклони. Тоа е само за девојки со јак желудник. :icon_lol:

Процентов е застрашувачки, и за среќа-неточен. :wink:

Ова е очигледно твој личен конретен проблем, не се однесува на женскиот род општо, иако тоа не е моја работа. :wink: Јас на пример никогаш така не сум се однесувала спрема некого што толку се труди околу мене.

Една мала работа наречена љубов.
Ако некој е фин со мене, многу нормално дека и јас ќе бидам со него.А нечие однесување кое е модифицирано за во моја близина, поклони и комплименти, не ми изгледа баш како љубов.
Затоа не е дека дечкото не постои, туку обично вие така ги гледате работите кога не ви е возвратено на начинот на кој сакате.:smir:

зошто секогаш кога некој ви насочува целосно внимание ,вие вртите грб на сето тоа?гордоста влијае премногу или...

Нема врска.
Ние женските сме секогаш желни за внимание,па уште ако е целосно...бинго. :smir:
Нормално тоа внимание е значајно кога има хемија,обострана,а нормално може и ефикасно да послужи за освојување и предизвикување на хемиските реакции. :pipi:

Нема врска.
Ние женските сме секогаш желни за внимание,па уште ако е целосно...бинго. :smir:
Нормално тоа внимание е значајно кога има хемија,обострана,а нормално може и ефикасно да послужи за освојување и предизвикување на хемиските реакции. :pipi:

зошто секогаш се ваѓате со таа хемија.Значи! сепак вие` значајно кога има хемија,од сега ние машките
изгледа треба да носиме епрувети во џебовите:)

sto bi izbrale ako morate zivot so sakaniot ama da nemate deca i da ne moze ni da posvoite ili zivot so nesakaniot a da imate deca koi gi sakate ?

NEMA TRETA OPCIJA birajte ili pukam

а, и девојки несте полно летни за добри одговори, ви бегаат мислите на друго место.сега така размислувате потоа?го менувате мислењето како пар чорапи.

sto bi izbrale ako morate zivot so sakaniot ama da nemate deca i da ne moze ni da posvoite ili zivot so nesakaniot a da imate deca koi gi sakate ?

Бидејќи не сум голем љубител на деца-би ја избрала првата опција, под услов партнерот вистински да ме сака.

Можеби ова е моја лична желба ... али радо би живот со тој што го сакам без деца, неголи да се измачувам сама себе со таткото на моите деца кој нема да го сакам ... малку бледо ми изгледа и + со тенденција да стане хорор филм така да ... љубов.

Искрени и реални.

Ако не сум искрена пред себе,сама со правам штета.

И по 12123234354546576567 пат,ми се смачи да давам одговор на ова прашање. Не е возможно толкав број девојки да бидат материјалистки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom