Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
...goood for you:)...uuuu-la-la-laaaaah...a na vtoriot sto bi mu kazala, ili se spremash za veridba ti curo???:baeh:
Јас би му кажала дека нема да ми биде последен:baeh:!

a da ve prasam nesto vas devojkite zosto tolku ne im veruvate na maskite? pr. ja so ovaa devojka so idam uopsto ne mi veruva!!misli deka ja lazam deka javaram so drugi i site so sum gi imal taka mislele za mene!!! uste ednas ZOSTO NE IM VERUVATE NA MASKITE?

a da ve prasam nesto vas devojkite zosto tolku ne im veruvate na maskite? pr. ja so ovaa devojka so idam uopsto ne mi veruva!!misli deka ja lazam deka javaram so drugi i site so sum gi imal taka mislele za mene!!! uste ednas ZOSTO NE IM VERUVATE NA MASKITE?

Поради лошите искуства од претходно веројатно.Ако еднаш се изгореле,страв им е да не се изгорат пак.

dobro poradi losite iskustva da. Ama zosto mora jas segogas koga ke napravam nesto so nekoja devojka mora odma ona da mi kaze ti si vakov ti si takov ti varas devojki zosto mora da se sirat tie raboti u vrska so minatoto I EDNO NESTO MASKO NE MOZE DA NE VARA !!!!!! TOA NI E U GENITE!!!!!!!

dobro poradi losite iskustva da. Ama zosto mora jas segogas koga ke napravam nesto so nekoja devojka mora odma ona da mi kaze ti si vakov ti si takov ti varas devojki zosto mora da se sirat tie raboti u vrska so minatoto I EDNO NESTO MASKO NE MOZE DA NE VARA !!!!!! TOA NI E U GENITE!!!!!!!

Во врска со болдираното..Вие сами си ги кажувате овие работи,а после викате дека правиме генерализации.Па самите си ги правите тие генерализации!

a znaes pa devojkite se cvekinja za mirisanje pazi da ne. kako zensko so moze da te zaebe nikoj ne moze da ne ne e taka?

Искрени ли сте пред себе, кога треба да донесете важна одлука, или имате некаква пристрасност кон нешто ???:smir:

a znaes pa devojkite se cvekinja za mirisanje pazi da ne. kako zensko so moze da te zaebe nikoj ne moze da ne ne e taka?

Не се разбравме изгледа како што теба.Не реков дека девојките се цвеќиња за мирисање и не реков дека машките се ѓубриња кои вараат,него потенцирав дека со твојата реченица правиш генерализација,а ако ние го кажеме истото одма се буните велите дека правиме генерализации.

ej i vaka zosto site na forumov ste obicni devojki nema nekoja sponzorusa i so mislite za sponzorite mn me interesira!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom