Скулгрл
Queen of the superficial::..
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 70
Јас им викам дека ми е прв. У ла ла!:kesa::baeh:...dali e tachno , deka na site novi dechkovci im kazuvate deka vi e vtor???...:tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас им викам дека ми е прв. У ла ла!:kesa::baeh:...dali e tachno , deka na site novi dechkovci im kazuvate deka vi e vtor???...:tv:
Јас им викам дека ми е прв. У ла ла!:kesa::baeh:
Јас би му кажала дека нема да ми биде последен:baeh:!...goood for you...uuuu-la-la-laaaaah...a na vtoriot sto bi mu kazala, ili se spremash za veridba ti curo???:baeh:
Јас би му кажала дека нема да ми биде последен:baeh:!
a da ve prasam nesto vas devojkite zosto tolku ne im veruvate na maskite? pr. ja so ovaa devojka so idam uopsto ne mi veruva!!misli deka ja lazam deka javaram so drugi i site so sum gi imal taka mislele za mene!!! uste ednas ZOSTO NE IM VERUVATE NA MASKITE?
dobro poradi losite iskustva da. Ama zosto mora jas segogas koga ke napravam nesto so nekoja devojka mora odma ona da mi kaze ti si vakov ti si takov ti varas devojki zosto mora da se sirat tie raboti u vrska so minatoto I EDNO NESTO MASKO NE MOZE DA NE VARA !!!!!! TOA NI E U GENITE!!!!!!!
a znaes pa devojkite se cvekinja za mirisanje pazi da ne. kako zensko so moze da te zaebe nikoj ne moze da ne ne e taka?
kakvi komplimenti sakate da slusate?