Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу....kolku vi e bitno vnimanieto od mashka strana...???:back:
...kolku vi e bitno vnimanieto od mashka strana...???:back:
Од познативе Колин Фарелај општо, кој ви е најсекси ама онака Најсекси маж...
edit:од познативе личности...
Zosto se palite na losi momci?
Sakate nezhni ili pogrubi baknezhi ???
Уууу......и тоа како:cheeky1:!Ве палat машки што имаат добар гз ???![]()
Зашто ви е толку тешко на вас девојките да му пријдете на некој дечко ако ви се свиѓа???Секогаш чекате дечкото да го направи првиот чекор.
Има ретки исклучоци!
...kolku vi e bitno vnimanieto od mashka strana...???:back:
Зошто обожаваме да ги смируваме.Zosto se palite na losi momci?
Погруби кога е онака пожешка ситуација и кога всушност сами по себе се такви.OK, koga sakate pogrubi baknezhi koga sakate ponezhni i dali vo zavisnost od nezhnosta traat povekje ili ?![]()
Не.Ве палat машки што имаат добар гз ???![]()
Не.:pos2: :pos2:Дали мастурбирате безпотребно?!:pos2: :pos2:
Од тие што сакам да ми го пружат ми е најбитно, а од сите останати не ми е важно. Стандард ......kolku vi e bitno vnimanieto od mashka strana...???:back:
...how would you feel about it, if he said to you...no... if he promised to you...that he will leave this forum just for you,forever...???
Што гледате толку убаво и што ве привлекува во Шпанските серии?(знам дека не гледаат сите девојки такви серии, па затоа би сакал да прочитам мислење од тие што гледаат и уживаат во нив):smir:
Zosto ste tolku narcisoidni?
Затоа што кретените со кои сме во врска, не кажуваат прекрасна си толку многу колку што би требало, па останува на нас да си биладме самодоверба.Zosto ste tolku narcisoidni?
Мислите дека сте доволно паметни , да раководите со светот ???
наведив претходно, доколку не знам нејзина другарка.Znam deka zenite treba da odgovoaraat, ama...
ZIKS, prijatele... tolku li ne znaes edna klasicna finta =))
Ke ja najdes kade sedi so taa drugarka koja ja poznavas... pa stom ti e drugarka, valjda se pozdravuvas so nejze. Ke odis tamu, ke se pozdravis so nea, pa ke pustis raka/ke gi baknes i drugite koi se tamu, posle ke si go kazes imeto. Posle toa ke ja pokanis drugaka ti na kafe posle uciliste, ili kako bilo i ke i reces da ponese nekoja drugarka ( koga ke go reces toa, nekako diskretno ke se nasmevnes nakaj devojkata koja sakas da ja zapoznaes ). Ako ti e drugarka ti navistina drugarka, ke sfati, ke ja donese tamu i ke najde pricina zosto mora da odi, pa vie dvajcata ke ostanete sami i ke imate vreme da se zapoznaete, otkako ste dvajcata, prepusten si samiot na sebe :p
PS. Ako devojkata so koja sakas da se zapoznaes nema nikakvi simpatii za tebe, prifati da stanes drugar, ne preteruvaj, mozebi cuvstvata ke i se razvijat posle nekoe vreme. Ako pak te mrazi... begaj![]()
а, за предлогов твој, го знам, така ги запознавам некои, ама затоа прашав, бидејќи ми се случувало некој да сакам да се запознаам, ама не знам како.јас од "помалите", едно прашање:
Пример, гледаш некоја добра девојка, сакаш да ја запознаеш, не знаеш претходно некоја нејзина другарка, и како да се запознам со неа ?![]()