sto mislite spored vas koga treba edno devojce da ja izgubi nevinosta?![]()
Кога ќе се осеќа спремна,само нели,да не претеруваме.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога телесно ќе биде оформена единка, иако то денес многу рано се случува со оглед на хормоните кои ги внесуваме преку храната која е полна со се и сешто, кога психички ќе биде спремна и кога вистински ке го почувствува тоа.(многу индивидуален елемент)...кога ќе ја има правата личност покрај себе....sto mislite spored vas koga treba edno devojce da ja izgubi nevinosta?![]()
Тогаш кога таа смета дека е подготвена и исто така сигурна во момчето.sto mislite spored vas koga treba edno devojce da ja izgubi nevinosta?![]()
Треба име презиме или...?ај општо, кој ви е најсекси ама онака Најсекси маж...
Убав мирис (се мисли на јадењеШто најмногу ви привлекиува внимание?
Општо.
Не секогаш и не секој трча попостари. Заради тоа што ме привлекол (не ми играат годините некоја голема улога)Сакам да ве прашам, зошто секогаш трчате по 10 пати поголеми од вас дечковци?
Тоа не зависи од државата дека кај неа бил/не бил запоставен женскиот фудбал ами зависи од желбата на девојчето. Јас лично би се зачленила ама не смеамА да речеме се наоѓате во држава во која женскиот фудбал не е така запоставен како кај нас. Дали би се запишале на тренинг, ако ништо повеќе, барем одредено време?
ај општо, кој ви е најсекси ама онака Најсекси маж...
edit:од познативе личности...
ај општо, кој ви е најсекси ама онака Најсекси маж...
edit:од познативе личности...
Zosto se palite na losi momci?
Sakate nezhni ili pogrubi baknezhi ???