Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
sto mislite spored vas koga treba edno devojce da ja izgubi nevinosta?:D

Кога физички и психички ќе биде спремна...кога ќе најде некој со кој ќе ја делат љубовта и во моментот кога ќе ја стекне неговата доверба go for it...се додека feels right,може:smir:

Се зависи од една индивидуа до друга.Секој кога ќе се осеќа спремен и на физички и на психички план.
Јас лично сметам дека најдобро е од 17 години нагоре.
Но,како што реков се зависи од личноста.

Кога телесно ќе биде оформена единка, иако то денес многу рано се случува со оглед на хормоните кои ги внесуваме преку храната која е полна со се и сешто, кога психички ќе биде спремна и кога вистински ке го почувствува тоа.(многу индивидуален елемент)...кога ќе ја има правата личност покрај себе....
Некоја оптимална бројка 17-18 години.

ај општо, кој ви е најсекси ама онака Најсекси маж...

edit:од познативе личности...

Тогаш кога таа смета дека е подготвена и исто така сигурна во момчето.
Треба име презиме или...?
Што најмногу ви привлекиува внимание?
Општо.
Убав мирис (се мисли на јадење :) парфем:))
Сакам да ве прашам, зошто секогаш трчате по 10 пати поголеми од вас дечковци?
Не секогаш и не секој трча попостари. Заради тоа што ме привлекол (не ми играат годините некоја голема улога)
А да речеме се наоѓате во држава во која женскиот фудбал не е така запоставен како кај нас. Дали би се запишале на тренинг, ако ништо повеќе, барем одредено време?
Тоа не зависи од државата дека кај неа бил/не бил запоставен женскиот фудбал ами зависи од желбата на девојчето. Јас лично би се зачленила ама не смеам :(

edit:од познативе личности...

Можам да прокоментирам дали некој е убав или грд,шармантен или одбивен,секси или не...ама кога сум во врска секогаш на прво место ми е дечко ми и од него нема поубав и посекси итн.:)

Zosto se palite na losi momci?

Некои се палат зашто можеби им изгледаат кул и имајќи ги нив значи ептен чалам и јадење бубрези на кој стигнат зашто има кој да ги брани.
Ги пали фактот дека ќе има кој да срипа за зачука некого за нив...:toe:

OK, koga sakate pogrubi baknezhi koga sakate ponezhni i dali vo zavisnost od nezhnosta traat povekje ili ? :)

јас од "помалите", едно прашање:
Пример, гледаш некоја добра девојка, сакаш да ја запознаеш, не знаеш претходно некоја нејзина другарка, и како да се запознам со неа ? :)

Едит: само не смејте ми се. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom