Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
OK, koga sakate pogrubi baknezhi koga sakate ponezhni i dali vo zavisnost od nezhnosta traat povekje ili ? :)

Кога е моментот на страст преферирам погруби бакнежи,а кога е момент на нешност-нежни.:)
И не,нежноста,односто "грубоста на бакнежите" според мене нема врска со времетраењето,се зависи од моментот и расположението.Траат се додека сакаме двајцата.

јас од "помалите", едно прашање:
Пример, гледаш некоја добра девојка, сакаш да ја запознаеш, не знаеш претходно некоја нејзина другарка, и како да се запознам со неа ? :)

Едит: само не смејте ми се. :)

Фразата "Здраво,јас сум "име" ",а претходно случаен судар(благ судар) се уште пали.:)

Znam deka zenite treba da odgovoaraat, ama... :)

ZIKS, prijatele... tolku li ne znaes edna klasicna finta =))

Ke ja najdes kade sedi so taa drugarka koja ja poznavas... pa stom ti e drugarka, valjda se pozdravuvas so nejze. Ke odis tamu, ke se pozdravis so nea, pa ke pustis raka/ke gi baknes i drugite koi se tamu, posle ke si go kazes imeto. Posle toa ke ja pokanis drugaka ti na kafe posle uciliste, ili kako bilo i ke i reces da ponese nekoja drugarka ( koga ke go reces toa, nekako diskretno ke se nasmevnes nakaj devojkata koja sakas da ja zapoznaes ). Ako ti e drugarka ti navistina drugarka, ke sfati, ke ja donese tamu i ke najde pricina zosto mora da odi, pa vie dvajcata ke ostanete sami i ke imate vreme da se zapoznaete, otkako ste dvajcata, prepusten si samiot na sebe :p

PS. Ako devojkata so koja sakas da se zapoznaes nema nikakvi simpatii za tebe, prifati da stanes drugar, ne preteruvaj, mozebi cuvstvata ke i se razvijat posle nekoe vreme. Ako pak te mrazi... begaj :)

Пример, гледаш некоја добра девојка, сакаш да ја запознаеш, не знаеш претходно некоја нејзина другарка, и како да се запознам со неа ? :)

Едит: само не смејте ми се. :)

Можеш да пробаш со: Здраво,јас сум тој и тој,може ли да се запознаеме?

OK, koga sakate pogrubi baknezhi koga sakate ponezhni i dali vo zavisnost od nezhnosta traat povekje ili ? :)

Во принцип,јас секогаш сакам нежни бакнежи и секогаш гледам да бидат доолги.

Zosto se palite na losi momci?

Не се палат сите ти гарантирам.

Зашто ви е толку тешко на вас девојките да му пријдете на некој дечко ако ви се свиѓа???Секогаш чекате дечкото да го направи првиот чекор.

Има ретки исклучоци!

Znam deka zenite treba da odgovoaraat, ama... :)

ZIKS, prijatele... tolku li ne znaes edna klasicna finta =))

Ke ja najdes kade sedi so taa drugarka koja ja poznavas... pa stom ti e drugarka, valjda se pozdravuvas so nejze. Ke odis tamu, ke se pozdravis so nea, pa ke pustis raka/ke gi baknes i drugite koi se tamu, posle ke si go kazes imeto. Posle toa ke ja pokanis drugaka ti na kafe posle uciliste, ili kako bilo i ke i reces da ponese nekoja drugarka ( koga ke go reces toa, nekako diskretno ke se nasmevnes nakaj devojkata koja sakas da ja zapoznaes ). Ako ti e drugarka ti navistina drugarka, ke sfati, ke ja donese tamu i ke najde pricina zosto mora da odi, pa vie dvajcata ke ostanete sami i ke imate vreme da se zapoznaete, otkako ste dvajcata, prepusten si samiot na sebe :p

PS. Ako devojkata so koja sakas da se zapoznaes nema nikakvi simpatii za tebe, prifati da stanes drugar, ne preteruvaj, mozebi cuvstvata ke i se razvijat posle nekoe vreme. Ako pak te mrazi... begaj :)

друже прочитај подобро ...

Добро си рече не сум девојка ... коа не си не одговарај овде :pos:

Зашто ви е толку тешко на вас девојките да му пријдете на некој дечко ако ви се свиѓа???Секогаш чекате дечкото да го направи првиот чекор.

Има ретки исклучоци!

И по 15ти пат ќе кажам(барем така е кај мене):СРАМ!

Ве палat машки што имаат добар гз ??? :)

Хм...ти што мислиш?:smir:

Можеби сум малце конзервативна,ама пак ќе речам...не ми е битно дечко ми да има добар г'з...добар г'з не ми гарантира цврста врска и понатака среќно семејство...:jbg:

Има ретки исклучоци!

Испраќам и јас сигнали,но не сум премногу нападна,само давам до знаење дека сум заинтересирана,ако го забевежам тоа и од другата страна.:)

Испраќам и јас сигнали,но не сум премногу нападна,само давам до знаење дека сум заинтересирана,ако го забевежам тоа и од другата страна.:)
Испраќаш сигнали ама зашто не го направиш првиот чекор, зашто девојката да не пријде?

Zosto se palite na losi momci?
Јас ама никад не сум се палела на лоши момци... Некако одбивни ми се. Ма да покасно се покажало дека зад тие лоши момци, стојат дечки со меки срца... А само навидум се остри.

Sakate nezhni ili pogrubi baknezhi ???

Зависи од ситуацијата - погруби :)

Времетраењето не зависи од грубоста. Некогаш и погрубите може да траат подолго зависи.

Искрено, никогаш ама баш никогаш не се загледувам во задници. Исклучиво фронтално:pos2::pos2::pos2:

Има ретки исклучоци!

А зошто ние да го направиме првиот чекор? И зошто вооошто ви е тешко вие да пријдете? Знам затоа што ние така сме ве научиле, ама јас конкретно не приоѓам зашо не е мој стил. Едноставно не можам. Глупаво ми е , а и ако ми се свиѓа некој, ќе си сфати и ќе дојде сам. АКо не :smir:фино!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom