Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos:
Не бе друже, јас само си ја кажувам вистината, не знам зошто толку се запалија на темава. Што е право, право си е.

Сеа Jeanu ќе биде етикирана како предавничка.

Ама ние ќе си ја примаме. :D

Не бе друже, јас само си ја кажувам вистината, не знам зошто толку се запалија на темава. Што е право, право си е.
Многу нормално, гледате дека не е тешко да се соочиш со реалнта вистина која малце е мож болна за некој ... ама вистина е ...

Не биди жена, биди тигар и борисе како тигар ... ја подржувам кампањата .. ЗАТОА ШТО МАКЕДОНИЈА ТЕ ВИКА!

Ako se sto rece tipov e vo pravo togas se ke e kako sto bilo porano (zenite ke nemaat prava) Ali siguno go ima E*NATO nekoja jako sto taka zboruva. Poraka do site sto go podrzuvaat: OD TAKVITE I NE PROSPERIRAME. Se sto rece za zenite i maskite se takvi....

Океј, еве и да не мислела на мене ќе улетам у причата.

Имаме DiLerKa. Секоја дилерка за да би ја вршела својата работа треба да има пимп. Е сега, моето прашање е: Whose your daddy? Сепак, како и да завртиш, испаѓа дека она е сопственост на машко. Мажите се посупериорни. Амин.

Ко Роберто Бењини во Животот е убав... Ваков папок немате видено. Само италијанската раса има волку добро врзан папок. Не може да се одврзе, ни со заби :pos:

Еј немој да доам утре кај вас у школо.. :pos2::pos2::pos2:
Ти мор за ова учиш со 30 цури у клас? :pos2:
Ма нек си јаде гомна типов..
Едино подобри без нас ќе ви беа трицепсите и бицепсите.. Затоа шшшшш :baeh:

Хее , а абдоминалните ги заборави , ај на пекторални и глутеус водете .:pos2:

Yeah, she found God:vozbud:

ПМС? Хистерија? Шизофренија?:nesum:

Баш би се осеќала сигурно кога некој ваков moody(најблаго кажано) би ми ја раководел државата рецимо...

:pos2: Се гребеше нешто да добиеш од маживе нафрлени на темава или така ми се чини? :tapp::tapp::pos:

Is PAris Hilton your IDOL???:kesa::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom