Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Демоде е да викаш дека нешто е демоде.

Ај сеа назад у кујна! :meboliqr:

хехех па не бев јас таа што го даде тој пример како машкото се запознава со девојка.....прочитај го примерот па види кој е во ќар кога више се мериме со пари а богами и со памет ,како што е и темава :helou:

sd по 20 страници си земаа сила...

Надо голема демонстрација на памет е ако ќариш пиво....

Зборев конкретно за оние што ги напомена Надица.
Поголемиот дел од технологијата е смислена,испланирана или направена од мажите.
Иако машко без женско и обратно неможат.

Ти одма чим ја видиш ќе познаеш дека е спонзоруша?
Одма ја познав Надица,она сакала да чека 10 пијачки:wink:
Не се сите спонзоруши,напротив има и многу добри девојчиња жени и сл.
Зборев за гомната.

:wink: не мене не ми е до пивото само сакам да ви дадам до знаење дека немора пијачка да частиш за да се запознеш со девојка.има многу други начини :helou:

далеку сум од спонзоруша :wink: твое право е дали ке дискутираш со мене или не.само дај кажи како така брзо ме процени па и јас тебе да те проценам ?

хехе па во вечерта да запознаеме 10 машки како тебе што ке не почастат на една пијачка за запознавање [/quote]

далеку сум од спонзоруша :wink: твое право е дали ке дискутираш со мене или не.само дај кажи како така брзо ме процени па и јас тебе да те проценам ?

ваљда по ова те познал по овие подвизи.....hihi

Ајде ќе направам исклучок денес сум посебно расположен затоа.
Ти го даде примерот за 10те пијачки?
Се гордееше со тоа нели?
Негираш?

Вие шо земавте сериозно да објаснувате зошто не е вистина дека жените се полоши од мажите...Гледате дека темава е у факинг ЧЕК ДИС АУТ?

Парти брејкерс:buttkick:

И да...Женските имаат ептен лош смисол за хумор. Уствари го немаат.
Затоа комичарите се воглавном машки. Женските меѓу нив се или лезбејки или дебели и грди( и не личат на женски).:plete:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom