Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вие шо земавте сериозно да објаснувате зошто не е вистина дека жените се полоши од мажите...Гледате дека темава е у факинг ЧЕК ДИС АУТ?

Парти брејкерс:buttkick:

И да...Женските имаат ептен лош смисол за хумор. Уствари го немаат.
Затоа комичарите се воглавном машки. Женските меѓу нив се или лезбејки или дебели и грди( и не личат на женски).:plete:
Конечно некој свати дека темава е ЧЕК ДИС АУТ и дека ние цело сабајле си теравме мајтап со едно моменце кое се замислуваше паметно :) а се што е машко е глупави и од корист .... ај мислам доста е 20 страни ... а баш чекав да се вратам од работа да видам до кајдошла темава ... и гледам други девојки и се приклучиле на принцезата ... ова веќе станува дел од играна
САКАТЕ ЛИ ВОЈНА????

девојки темава е во ЧЕК ДИС АУТ ....

Леле темава, изгледа многу сум спиел:) ајде бе пишете нешто вака да ја копам немава не ми иде

П.С. жени факт е ГЛУПИ СТЕ

e znaci ako zena ne otide protiv zena...nikoj....muzi respekt zasto stoite eden zad drug i si gi branite svoite stavovi....srni4ka...ccc,svasta...

e znaci ako zena ne otide protiv zena...nikoj....muzi respekt zasto stoite eden zad drug i si gi branite svoite stavovi....srni4ka...ccc,svasta...
Не се тоа ставови, тоа се ФАКТИ, за то и ние меѓусебе не се нарекуваме глупи... а вие си знајте па не се ни вреѓате ради то ...

п.с велкм аген Принцез

Имало, имало, клинце из чаира :pipi:

еххх времиња ..... ама многу неславно заврши таа тема :pos2::pos2:.

иначе кај ке бевме ние без жените ?? веројатно уште во рајот :smir:

Читам читам и не можам да се изначитам. Аман ка децана мали сте и едните и другите :pop: Ја сум попаметен-не ја сум, не ја имам поубаа блуза од тебе- ама ја дома имам базент. Е да сте живи и здрави ама ме изнасмеавте :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom