Мажи + вистинска љубов

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Епа со твојата логика грл, ти не беше нападната, ова е форум, на вакви срања не можеш да им веруваш, може уствари сите те сакаат баш таква како што си.

Ama nemozam ni da znam sto covek se krie od drugata strana na monitorot neli?

Жени (девојчиња) + стереотипи... :/

Mажите некогаш знаат да сакаат повистински и посилно од жените.

Јас па мислам дека жените незнаат баш да сакаат (женско сум и немам ништо против никого).:devojkr:

Аиде темава! Се разбира дека и машките се суштества и дека и тие имаат чуства и срца, но некогаш да ги искористат! Такви се, никој нема да ги смени!

....и да, машките знаат да сакаат, и тоа многу повеке од девојките, но и девојките не се ништо помалку, знаат да сакаат но многу повеке кога ке видат дека љубовта им е возвратена!

И мажите се како жените-со чувства!Не генерализирај...и во двата пола има случаи кога се изневерувало,и кај жените има такви што "не знаат да љубат" и се со некој ради онака,ради чалам.А љубовта може да трае кратко,односно некој да изгуби интерес и кај мажите и кај жените.Можеби се уште не си сфатила што е љубов зашто не си ја искусила и донесуваш некои погрешни заклучоци.Кога ќе се поврзеш со некој ќе знаеш дека е вистинска љубов и дека тој нема да изгуби интерес додека ти му докажуваш дека ти значи.Се сеќавам дека кога се зачленив на форумов бев скршена и повредена и уште не знаев што е љубов,и отворив една глупа тема,беше нешто..."Зашто машките кога ќе го добијат тоа што го сакаат губат интерес"...Нешто слично како твојава:smir:Но со тек на време ќе сфатиш дека кога ќе најдеш некој што ќе те сака и ќе го сакаш...нема тоа да помине така лесно:)

Acid напиша:
Виктор - Watch it shred! The ultimate (brain) washing machine.
Доколку би се рекламирал на Топшоп, сигурно тоа би бил слоганот со кого би „загризувала” неинтелигентната маса на луѓе.

Добра политика. Она е стар волк. Кога сите го "напаѓаат" промискуитетното девојче, тука е Виктор да му помогне тоа да најде "утеха" во неговите зборови (или во него). Не се секирај грл, никој не те напаѓа, ниту пак те користи како отскочна даска за промовирање на своето паметно мозоче (за таа цела сме нашле многу попредизвикувачки работи од тебе).
Можеби едноставно се обидува да ти воочи некои работи кои најверојатно твоите родители, другарки, роднини требале да ти ги воочат. Јас лично мислам дека е доцна за тоа, ама фак ит, на крајот на краиштата - треба малку разновидност во светов :-)
Ох леле... малечкиот Виктор повторно прави малечки проблеми...
Girlll, Мац не е секогаш во право, но тоа ти веќе го знаеш сигурно... твојата возраст е твоја предност, сите да мислат дека си малечко и неспособно... среќа твоја што знаеш да процениш, и кому да веруваш. А кога ќе треба некому да веруваш те молам немој мене, ама немој ни на тафчето... само на мама и тато!!!

Викторгг напиша:
среќа твоја што знаеш да процениш
Знае да процени? Абе Викторче, не и ја полни главата со такви работи... Знаеш дека доколку успееш ја натераш да се почувствува сигурна во себе (па дури и паметна), тогаш ќе почне да ти верува и засекогаш ќе бидеш нејзиниот форумски идол.

Она да знаеше да процени, немаше.... И немаше да.... И да... Го знаеш останатото. :wink:
Доста со манипулирање на млади умови.

Назад на темата сега, а тоа е мажи + вистинска љубов.

Acid напиша:
Знае да процени? Абе Викторче, не и ја полни главата со такви работи... Знаеш дека доколку успееш ја натераш да се почувствува сигурна во себе (па дури и паметна), тогаш ќе почне да ти верува и засекогаш ќе бидеш нејзиниот форумски идол.

Она да знаеше да процени, немаше.... И немаше да.... И да... Го знаеш останатото. :wink:
Доста со манипулирање на млади умови.

Назад на темата сега, а тоа е мажи + вистинска љубов.
Уште ова :oftopic: и се враќаме на темата... Немам никаква намера да бидам нечиј форумски идол. Имам намера да бидам идол но на сосема различно поле од животот(да знам дека знаеш). Да се почуствува сигурна во себе, и паметна мора... без разлика што има 14 години. Зошто би требало ние да ја имаме таа привилегија а Грл не?
Престани да ме поврзуваш со минатото, немам ништо со тоа...
Не манипулирам со ничиј ум, не барам ништо од никого, но ако се спротиставуваш на моите размислувања(а ги третираш како манипулација) значи дека и сам манипулираш бидејќи даваш друго мислење...
Она да знаеше да процени, немаше.... И немаше да.... И да... Го знаеш останатото.
Ова не го разбирам, искрено...

Полова дискриминација сакс. :pos:
Да се каже дека мажите не знаат да љубат толку искрено и силно како жените е исто како да се рече дека жените не знаат да возат, со што строго не се согласувам. :pos:

Достате со вакви генерализации.:)

Мислам дека е баш спротивното. Машките знаат да сакаат многу повеќе од девојчињата, само што некои од нив не знаат тоа да го покажат на вистинскиот начин.:toe:

ne mozeme da generalizirame i da kazuvame frazi od tipot na:mazite pravat taka....zenite taka...:nenene: pa site sme razlicni...ima razni maski a ima i razni zenski...ne znaci deka ako zapoznaeme nekoj idiot-site drugi maski se takvi kako nego ili obratno, ako zapoznaete nekoja kucka deka site devojki se takvi....ima naj ama NAJrazlicni primeri za neverstvo, za lazenje, za sakanje a polot nema nikakva vrska so toa...site sme od krv i meso, maskite iako nekoi ni izgledat kako da se od kamen, sepak ne se od kamen...e sea, znaeme deka gi prikrivaat cuvstvata, se pravat "nekrslivi" :) ama nema veza, i maskite imaat takvi momenti na bolka nekogas vo zivotot....vsusnost sekoj covek barem nekogas stradal vo zivotot...mislam, glupavo e da pravime muabeti od takov tip...dobro, za diskutiranje e dobredojdena sekoja tema no...ako ne sega so tekot na vremeto ke se svatat nekoi raboti.:smir:

Abe vaka.. Za toa ja kolku znam da praam procenki i slicni stvari.. Moj problem.. Back na temata pls.. Me interesirase si prasaf.. A dali vi se sviga vas ili ne.. Iskreno me boli toa so go neam :D

girlll напиша:
No sepak mislam deka mazite mnogu pomalce znaat VISTINSKI da ljubat od zenite..
Sto mislite vie?
Zasto sekogas pokratko trae taa LJUBOV kaj mazite?
Zasto mazite se pocesto neverni a sepak velat deka SAKAAT?
Kako tie lecat SKRSENO SRCE?
Ме интересира само фактот од каде знаеш дека овие работи што си ги напишала се токму така???:tapp:

Ja procita poslednata recenica?????
Kaj so pisaf JASNO I GLASNO deka mozebi e pogresna temata?.. Ja sum si zaklucila taka do sea i SE NADEVAM deka so tek na vreme ke mi se smeni mislenjeto PEACE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom