Маж влече возило со пенисот 18 +

• Креатор на темата Креатор на темата skorpion123
  • Време на започнување Време на започнување
Леле кај ја ископавте сликана бе?? Гарант некој силувач од Саудиска Арабија па го казниле:confused:

Мене не ми беше забавно видеото воопшто. Имбецилно ми беше.
Поентата на сликата беше што и овој дебилов што решил да излезе пред публика и да го прави она што го направил можеше да му заврши пенисот така. И можеше видеото да заврши со таква глетка. Па затоа ако не си подготвен на таква грозотија кога ќе ги видиш клучните зборови „пенис“ „влече“ „18+“ не влегувај на темата воопшто.
Tој дебило на видеото беше цензуриран и сам избра онака да се резили пред народот за разлика од тој на сликата што ниту беше цензуриран ниту пак заслужи во онакво светло да го паметат луѓето. Постој едно нешто шо се вика почит кон мртвите шо ниту ти ниту тој шо ја постира сликата не го знајте.

Кога отворам тема со следните зборови, маж, пенис, возило очекувам ташак врз кола а не пресечен ташак во уста.

Нема врска тоа што е 18+. Постирање вознемирувачки материјал на форумов е казниво, си пишува убаво во правилата. Постот е избришан, Лу, сметај го ова како опомена. Нема казна овојпат затоа што ќе земам во предвид дека не си знаел, иако убаво е потенцирано во правилата.

Tој дебило на видеото беше цензуриран и сам избра онака да се резили пред народот за разлика од тој на сликата што ниту беше цензуриран ниту пак заслужи во онакво светло да го паметат луѓето. Постој едно нешто шо се вика почит кон мртвите шо ниту ти ниту тој шо ја постира сликата не го знајте.

Избришана е сликата, во ред си сега?
И јас не знаев за тоа дека не смеело да се постира вознемирувачки матријал, сега сите знаеме и нема да се повтори.

Што се однесува до типот, мислам дека ја имам видено оваа слика претходно и мислам дека се работи за силувач. Во позитивно светло да не сакаш да биде запаметен?

Избришана е сликата, во ред си сега?
И јас не знаев за тоа дека не смеело да се постира вознемирувачки матријал, сега сите знаеме и нема да се повтори.
дали знаеше или не знаше нема да навлегвам,ама според коментарите твои испаѓа дека сосема во ред е да се постираат вакви слики
Што се однесува до типот, мислам дека ја имам видено оваа слика претходно и мислам дека се работи за силувач. Во позитивно светло да не сакаш да биде запаметен?
Ако е силувач,нека е запаметен како силувач и ништо поќе. Ама ако е,а не ако МИСЛИШ дека е

То ти е прав метод на елонгација.

Требаше да вложите во насловот нешто како "Бугар, Татар" или слично, за да привлечеш вниманието на Леандра. Сега само 2 страници ќе има, а ако постира Леандра сите кученца ќе дојдат по неа и темата е 100% хит.

ОК, давај да дрпаме автомобили.... Колку е нездрав јазик овој бугарскиов...:pos:

Шо би рекле бугарите: Амииии тази един народ две држави :D
Шо мислите ова го нема кај нас или после ова секако че излези некој будала .
Секси шлеп служба.Но тоа не е се јавете се во следните 15 минути и добијте бесплатна шлеп картичка само за дами :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom