O
Orion.
Гостин
Леле кај ја ископавте сликана бе?? Гарант некој силувач од Саудиска Арабија па го казниле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tој дебило на видеото беше цензуриран и сам избра онака да се резили пред народот за разлика од тој на сликата што ниту беше цензуриран ниту пак заслужи во онакво светло да го паметат луѓето. Постој едно нешто шо се вика почит кон мртвите шо ниту ти ниту тој шо ја постира сликата не го знајте.Мене не ми беше забавно видеото воопшто. Имбецилно ми беше.
Поентата на сликата беше што и овој дебилов што решил да излезе пред публика и да го прави она што го направил можеше да му заврши пенисот така. И можеше видеото да заврши со таква глетка. Па затоа ако не си подготвен на таква грозотија кога ќе ги видиш клучните зборови „пенис“ „влече“ „18+“ не влегувај на темата воопшто.
Tој дебило на видеото беше цензуриран и сам избра онака да се резили пред народот за разлика од тој на сликата што ниту беше цензуриран ниту пак заслужи во онакво светло да го паметат луѓето. Постој едно нешто шо се вика почит кон мртвите шо ниту ти ниту тој шо ја постира сликата не го знајте.
дали знаеше или не знаше нема да навлегвам,ама според коментарите твои испаѓа дека сосема во ред е да се постираат вакви сликиИзбришана е сликата, во ред си сега?
И јас не знаев за тоа дека не смеело да се постира вознемирувачки матријал, сега сите знаеме и нема да се повтори.
Ако е силувач,нека е запаметен како силувач и ништо поќе. Ама ако е,а не ако МИСЛИШ дека еШто се однесува до типот, мислам дека ја имам видено оваа слика претходно и мислам дека се работи за силувач. Во позитивно светло да не сакаш да биде запаметен?