- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.500
- Поени од реакции
- 6.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno od Telekom ke go resat toa i ke moze na 2 resivera da se sledat HD kanali.kako li ke go izvedat toa koga ne moze 2 resiveri vo HD istovremeno da rabotat...[emoji848]
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Tоа е возможно ама дали кај сите корисници е возможно да се гледаат некој од HD каналите на два ресивери без проблем ќе видиме.Sigurno od Telekom ke go resat toa i ke moze na 2 resivera da se sledat HD kanali.
Може да се гледаат за оптик корисниците. 3СД+2ХД стрима е моментално снимање+гледање максимален проток.Sigurno od Telekom ke go resat toa i ke moze na 2 resivera da se sledat HD kanali.
Сигурно ќе ги исклучат SD македонските и само ќе бидат HD, спортските ќе бидат само HD, HBO и Cinemax само во HD, некој од регионалните и некој од странските.Може да се гледаат за оптик корисниците. 3СД+2ХД стрима е моментално снимање+гледање максимален проток.
Автоматски споено мислење:
Само да не бидат од тие 90, 40 тринг и 40 пинк...
Добро како планираат да го спроведат ова кога ни цело Скопје се уште немаат секаде оптика?? Мојата интернет брзина воопшто не е промената сите овие 10+ години како што сум корисник на Телеком.
Уште сум со вакви мизерни брзини во 2022!!
Прегледај го приврзокот 320462
Ќе мора да ги имаат и сите канали достапни и во СД поради ограничувањето.Сигурно ќе ги исклучат SD македонските и само ќе бидат HD, спортските ќе бидат само HD, HBO и Cinemax само во HD, некој од регионалните и некој од странските.
Можат они да ограничуваат секакви комбинаторики околу ресиверите за гледање SD/HD. Се тоа сигурно им е дозволиво во софтверот.
Е сега како ќе биде два или три HD канали одеднаш гледање за оние што немаат оптика ме интересира да го видам тоа. Дали ќе го оптоварува интернетот.
Автоматски споено мислење:
![]()
Aма на известувањето пишува замена на повеќе од 90 канали со стандардно SD во висока HD резолуција.Ќе мора да ги имаат и сите канали достапни и во СД поради ограничувањето.
Остави што пишува (освен ако не зголемат ресурси и проток) но еве како ќе гледам 4 канали истовремено ако сите се во ХД со моменталните техничко системски поставки со 3 SD + 2 HD?Aма на известувањето пишува замена на повеќе од 90 канали со стандардно SD во висока HD резолуција.
Од каде ова?od vtornik a mozda i porano novi kanali
eurosport i discovery kanalite gi pustaat i tie kako mene sto se na bakar brzinata se zgolemuva na 40/20. [emoji108][emoji108][emoji108]
Ako e točno ova...kazi vo koja kafana da ti platam pijačka....da si pieš na raat ...od vtornik a mozda i porano novi kanali
eurosport i discovery kanalite gi pustaat i tie kako mene sto se na bakar brzinata se zgolemuva na 40/20. [emoji108][emoji108][emoji108]
Леле ако лажеш јас одма би ти бапнал бан без размислувањеod vtornik a mozda i porano novi kanali
druze taa informacija ja dobiv od vraboten vo telekom ako toj me laze ve lazam i jas , a ti kako sakas mavaj ban [emoji106]Леле ако лажеш јас одма би ти бапнал бан без размислување![]()