- Член од
- 31 декември 2017
- Мислења
- 352
- Поени од реакции
- 157
ако го нема да винчи!?останаа неговите дела..Da vinci каналот го нема веќе?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако го нема да винчи!?останаа неговите дела..Da vinci каналот го нема веќе?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
па ако е СД квалитет сликата во право еDoaga serviser od telekom za los kvalitet na slikata, i mi kazuva problemot ne e kaj nas tuku vo televizorot mnogu e golem i plus 4K e i zatoa ti dava pikseli koga gledas tvstrasno
HD NIVNOTOпа ако е СД квалитет сликата во право е![]()
Види...без да ги оправдувам телекомци(м.м.е), но што поголем телевизор, повеќе ка развлекува сликата и се губи на квалитет. Сега брзо купував Тв, и одбрав 50 инчи а не 55 баш поради овој ефект. Колку е екранот поголем, толку е сликата порастегнатаDoaga serviser od telekom za los kvalitet na slikata, i mi kazuva problemot ne e kaj nas tuku vo televizorot mnogu e golem i plus 4K e i zatoa ti dava pikseli koga gledas tvstrasno
Без разлика секако држи ова вода, но на А1 ќе е многу поквалитетна него на Телеком на тие димензии.Види...без да ги оправдувам телекомци(м.м.е), но што поголем телевизор, повеќе ка развлекува сликата и се губи на квалитет. Сега брзо купував Тв, и одбрав 50 инчи а не 55 баш поради овој ефект. Колку е екранот поголем, толку е сликата порастегната
друго е да имаме и 4К сигнал....тоаш можиш да одиш и со 65 и повеќе
Vo toa e problemot na strim e podobat kvalitetot nego na maxtv a za tie astronomski ceni sto gi plakame treba da imame i kvalitetВиди...без да ги оправдувам телекомци(м.м.е), но што поголем телевизор, повеќе ка развлекува сликата и се губи на квалитет. Сега брзо купував Тв, и одбрав 50 инчи а не 55 баш поради овој ефект. Колку е екранот поголем, толку е сликата порастегната
друго е да имаме и 4К сигнал....тоаш можиш да одиш и со 65 и повеќе
kako li ke go izvedat toa koga ne moze 2 resiveri vo HD istovremeno da rabotat...[emoji848]
Таму кај што живееш нема оптички кабел? Ако има јави им се бесплатно ќе ти го сменат и ќе можеш да гледаш.kako li ke go izvedat toa koga ne moze 2 resiveri vo HD istovremeno da rabotat...[emoji848]
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Bas da vidime i mene mi e malku cudnokako li ke go izvedat toa koga ne moze 2 resiveri vo HD istovremeno da rabotat...[emoji848]
Problemot e sto gi menuvaat kanalite a tie sto se na bakar kako ke gledaat?Таму кај што живееш нема оптички кабел? Ако има јави им се бесплатно ќе ти го сменат и ќе можеш да гледаш.
Сигурно можат да овозможат на два ресивери ама дали воопшто дозволува кај секој интернет линијата. Да пуштиш два ресивера во HD плус на тоа додади некој на истиот интернет да сака да гледа и Јутјуб во HD e зезнато малку. Оптика сигурно е подобро ама немаат сите.kako li ke go izvedat toa koga ne moze 2 resiveri vo HD istovremeno da rabotat...[emoji848]