Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1451555687][/DOUBLEPOST]Hayat, Hajatovci и Hayat Folk регистрирани 
Posledinte aplikacii ne se naplakaat a filmoviteod videoteka se tie se sto seЗдраво луѓе, од вчера активиравме и ние МaxTV па имам неколку прашања.
Ова со изнајмувањето филмови зарем не е прескапо? 70 до 90 денари за филм кој е твој само 24 саата. Од бесплатни најдов само македонски емисии и документарецот Салата Македонија. Дали во минатото или во иднина пуштаат и саалм бесплатни филмови или емисии?
Друго, ова што им се апликациите Златна Книга, Прогноза, Речни..... се плаќа нивно користење или?
Ви благодарам![]()
И сега ја имаат и Хајат обичната и Хајат Плус?Ги пуштија тв каналите
74 HAYAT
207 HAYATOVCI
410 HAYAT FOLK
603 ZDRAVA TELEVIZIJA 7
можеле и подобар избор но не е лошо и ова.
Да цел пакет Hayat канали. Ама ништо посебно каналите.[DOUBLEPOST=1452804477][/DOUBLEPOST]И сега ја имаат и Хајат обичната и Хајат Плус?
Се додека нема низ цела држава ставено кабли за оптичка мрежа не се надевај дека ќе додадат било каков HD канал. И да има цела држава покриеност со оптика ќе мора за HD да се префрлаш ти на пакет со оптика.Има ли некој инфо дали МаксТВ би ги ставиле SK во HD? Најлоша слика имаат овие канали, особено на поголеми екрани...
Me чуди зошто ги немаат повеќето од овие канали пишано на сајтот а и ги немаат HD пакетите исто пишано.jas go aktivirav paketot sto e 250 denari i gi ima luxe tv animal planetHD discovery showcasteHD auto moto sport HD travel chanelHD I discovery scienceHD
nemam optika na bakar sumMe чуди зошто ги немаат повеќето од овие канали пишано на сајтот а и ги немаат HD пакетите исто пишано.
Оптика имаш или ?