Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене често е проблем не покажува колку сум потрошил интернет и знае да е испомешано и англиски и македонски. Мора да се одјавам па да се најавам за да се врати како што треба.На Телеком сум цел живот.
На апликацијата се пуштав со број, и нешти го тапеше да комплетирам профил, и агентот ми рече да се пуштам со меил.
И сега ми дава 20 срца на Моментс, а имав 3000+. И моите имаат по 4000+. Само мене ми се глична нешто.
И сакав да пишам на агент, и кога ќе се отвори четот, кај изберете тема не дава тема.
Има баг нешто или? Баш вчера ја апдејтирав.
Со меил кога сум се пуштила ми наптавило нов акаунт..Кај мене често е проблем не покажува колку сум потрошил интернет и знае да е испомешано и англиски и македонски. Мора да се одјавам па да се најавам за да се врати како што треба.
Ова Moments ретко кога нешто да добијам во тие томболите и ако добијам нешто тоа е во тркалото нешто попуст што никогаш не ми треба.
Имам 16500 поени кој ми се насобрале од вртење тркала, грепки..
ДаУште едно прашање.
Дали интернетот што е за во странство може да се споделува со хотспот ко дома?
Пример на моите преку Моментс им активирав на секој по 3гб нет за у странство. А ја од тој иам уште 1,5гб. Па дали можам да си пуштам лабаво хотспот од кај нив? Да не им го стопам?
da...prašaj mene, bidejki taka ,,me molzea,, moite......Уште едно прашање.
Дали интернетот што е за во странство може да се споделува со хотспот ко дома?
Пример на моите преку Моментс им активирав на секој по 3гб нет за у странство. А ја од тој иам уште 1,5гб. Па дали можам да си пуштам лабаво хотспот од кај нив? Да не им го стопам?
бизнис логика ... би пуштиле и Кинески канали , доколку има побарувачка за нив .Еден куп имаат албански канали регистрирано и плус српските Hype и Hype 2.
Од тие албанските имаат мислам некој од нив веќе во понуда.
Тие Т Prime 1 и 2 и T Action ги имаш и македонска верзија каде има македонски превод.бизнис логика ... би пуштиле и Кинески канали , доколку има побарувачка за нив .
Добро би било да има и Македонски превод на истите , поготово на филмските канали.
Па нема пари и нема храбри за да се пуштат во тој бизнис веројатно за повеќе македонски телевизии особено за повеќе тематски канали. Ние македонски филмски канал или канал само цртани филмови немаме.Дојде ред да имаме повеќе српски и албански![]()
него ли македонски програми
Да поради HDR е.Еуроспорт 4К изгледа малку темно кај мене, како намалена светлина или контраст, нема толку живи бои, дали е поради тоа што телевизорот не подржува ХДР или нешто друго, подобро изгледа Еуроспорт 1.