MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде што после 3-4 дена им текна да пуштат известување за овој додаден канал туку и погрешно далинско на сликава ставиле. Врска нема далинсково со она на MagentaTV :D
1000012675.jpg

На Телеком сум цел живот.
На апликацијата се пуштав со број, и нешти го тапеше да комплетирам профил, и агентот ми рече да се пуштам со меил.
И сега ми дава 20 срца на Моментс, а имав 3000+. И моите имаат по 4000+. Само мене ми се глична нешто.
И сакав да пишам на агент, и кога ќе се отвори четот, кај изберете тема не дава тема.

Има баг нешто или? Баш вчера ја апдејтирав.

На Телеком сум цел живот.
На апликацијата се пуштав со број, и нешти го тапеше да комплетирам профил, и агентот ми рече да се пуштам со меил.
И сега ми дава 20 срца на Моментс, а имав 3000+. И моите имаат по 4000+. Само мене ми се глична нешто.
И сакав да пишам на агент, и кога ќе се отвори четот, кај изберете тема не дава тема.

Има баг нешто или? Баш вчера ја апдејтирав.
Кај мене често е проблем не покажува колку сум потрошил интернет и знае да е испомешано и англиски и македонски. Мора да се одјавам па да се најавам за да се врати како што треба.

Ова Moments ретко кога нешто да добијам во тие томболите и ако добијам нешто тоа е во тркалото нешто попуст што никогаш не ми треба.

Имам 16500 поени кој ми се насобрале од вртење тркала, грепки..

Последно уредено:
Кај мене често е проблем не покажува колку сум потрошил интернет и знае да е испомешано и англиски и македонски. Мора да се одјавам па да се најавам за да се врати како што треба.

Ова Moments ретко кога нешто да добијам во тие томболите и ако добијам нешто тоа е во тркалото нешто попуст што никогаш не ми треба.

Имам 16500 поени кој ми се насобрале од вртење тркала, грепки..
Со меил кога сум се пуштила ми наптавило нов акаунт..
Кога се логирав пак со број е сѐ океј..
А и вака и така кога ќе се логирам вика профилот е нецелосен.
И ќе го пишам меилот и ми вика веќе има корисник со тој меил ( да, јас).
Не сфаќам што е фората

Уште едно прашање.
Дали интернетот што е за во странство може да се споделува со хотспот ко дома?
Пример на моите преку Моментс им активирав на секој по 3гб нет за у странство. А ја од тој иам уште 1,5гб. Па дали можам да си пуштам лабаво хотспот од кај нив? Да не им го стопам?

Уште едно прашање.
Пример на моите преку Моментс им активирав на секој по 3гб нет за у странство. А ја од тој иам уште 1,5гб. Па дали можам да си пуштам лабаво хотспот од кај нив? Да не им го стопам?
Да

Уште едно прашање.
da...prašaj mene, bidejki taka ,,me molzea,, moite...... :tapp:

Дојде ред да имаме повеќе српски и албански :tapp: :facepalm: него ли македонски програми

Еден куп имаат албански канали регистрирано и плус српските Hype и Hype 2.

Од тие албанските имаат мислам некој од нив веќе во понуда.

бизнис логика ... би пуштиле и Кинески канали , доколку има побарувачка за нив .
Добро би било да има и Македонски превод на истите , поготово на филмските канали.

бизнис логика ... би пуштиле и Кинески канали , доколку има побарувачка за нив .
Добро би било да има и Македонски превод на истите , поготово на филмските канали.
Тие Т Prime 1 и 2 и T Action ги имаш и македонска верзија каде има македонски превод.
Автоматски споено мислење:

Дојде ред да имаме повеќе српски и албански :tapp: :facepalm: него ли македонски програми
Па нема пари и нема храбри за да се пуштат во тој бизнис веројатно за повеќе македонски телевизии особено за повеќе тематски канали. Ние македонски филмски канал или канал само цртани филмови немаме.

Hype и Hype 2 ги додале на број 72 и 74.

Небитни канали со глупи естрадни и шоу биз емисии ама барем некогаш навечер филмови даваат и српски серии.

Приметувам Eurosport 4K има малку поразличен програм некој минимална разлика од Eurosport 1.
Eurosport 4K нема паузи за реклами како на Eurosport 1.

Не знам зошто не го пуштат тој канал на MaxTV макар и што нема опција 4к на MaxTV, нека си биде HD.

Во моментов кога пишувам на Еurosport 4K е слика од главниот терен на US Open и се чека меч на Ѓоковиќ тенис а на Eurosport 1 е велосипедизам.

Еуроспорт 4К изгледа малку темно кај мене, како намалена светлина или контраст, нема толку живи бои, дали е поради тоа што телевизорот не подржува ХДР или нешто друго, подобро изгледа Еуроспорт 1.

Еуроспорт 4К изгледа малку темно кај мене, како намалена светлина или контраст, нема толку живи бои, дали е поради тоа што телевизорот не подржува ХДР или нешто друго, подобро изгледа Еуроспорт 1.
Да поради HDR е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom