MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Сега приметив го додале и Pickbox каналот. Или можеби јас до сега не сум го заприметил дека постои на Телеком.

Последно уредено:
Мислам го имаше и предходно
Епа не сум го заприметил до сега или сум заборавил дека постои на Телеком. На Авму гледам одамна им е регистриран така да го имало и предходно.

Да им текне да ги стават Cinestar, Filmbox каналите не ќе е лошо.

Последно уредено:
Сега приметив го додале и Pickbox каналот. Или можеби јас до сега не сум го заприметил дека постои на Телеком.
Да,додаден е и бараат 199 ден.претплата и заедно со видео клубот на Пикбокс.

Да,додаден е и бараат 199 ден.претплата и заедно со видео клубот на Пикбокс.
Не треба претплата, јас не сум се претплатил. Само за Pickbox Now видеотеката треба да се претплатиш.

Pickbox TV е вклучен во пакетите M, L, XL и XXL.

Последно уредено:
Не е поврзано со Teлеком ама наскоро TV 1000 го менува името во Viasat Kino

Дечки има некој деактивирано пакет Glay?
Сакам да го откажам ама иако избирам деактивирај пакет сепак и после неколку денови пакетот е се уште активен и не е откажан ...

Дечки има некој деактивирано пакет Glay?
Сакам да го откажам ама иако избирам деактивирај пакет сепак и после неколку денови пакетот е се уште активен и не е откажан ...

Јави им се во Контакт центарот на 070 122 за од таму да го деактивираат пакетот.

Доколку користиш некој поскап MaxTV/Магента ТВ пакет, можеби Gley следува во редовната претплата со тој пакет, а во тој случај не можеш да го откажеш бидејќи и онака имаш 100% попуст на пакетот додека не истече договорот.

Сите канали не работаат....ебави тупите
7b96abf6ef64fd207beab117d61598c9.jpg

Sent from my SM-A356B using Tapatalk

Тв архива има на MagentaTV? Дека јас не гледам на апликацијава или можеби дека не сум претплатен на MagentaTV.

На MaxTV има во видеитеката дел Тв архива каде што има кратки филмови некој Вардар филм, Еден на Еден, фестивали Златно Славејче..

Тв архива има на MagentaTV? Дека јас не гледам на апликацијава или можеби дека не сум претплатен на MagentaTV.

На MaxTV има во видеитеката дел Тв архива каде што има кратки филмови некој Вардар филм, Еден на Еден, фестивали Златно Славејче..
Не знам, не сум проверил, но срамотно е за Телеком што нема тв архива од 7 дена на сите канали во оваа 2025та година. Посебно е срамотно да немаат за Стар Крајм, Лајф, Мовие каналите.

Не знам, не сум проверил, но срамотно е за Телеком што нема тв архива од 7 дена на сите канали во оваа 2025та година. Посебно е срамотно да немаат за Стар Крајм, Лајф, Мовие каналите.
Да ама на повеќето што ќе ни се и онака се доста постари филмови

Подобро Teлеком да ја направи својата видеотека со филмови на претплата отколку секој филм да е посебно на изнајмување.

Да ама на повеќето што ќе ни се и онака се доста постари филмови

Подобро Teлеком да ја направи својата видеотека со филмови на претплата отколку секој филм да е посебно на изнајмување.
Да ама еве се наоѓа понекогаш за постар човек кој испуштил епизода од серија да си врати, а да не спомнувам што кога ќе вратиш програма да гледаш од почеток, кога програмата во живо ќе заврши и ќе прејде на нова и тебе те враќа во живо, без оглед дека уште си ја гледаш претходната програма.

Да, и мене ме иритира. Си играат курот со нас.

Sent from my SM-A356B using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom