Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам го имаше и предходноСега приметив го додале и Pickbox каналот. Или можеби јас до сега не сум го заприметил дека постои на Телеком.
Епа не сум го заприметил до сега или сум заборавил дека постои на Телеком. На Авму гледам одамна им е регистриран така да го имало и предходно.Мислам го имаше и предходно
Да,додаден е и бараат 199 ден.претплата и заедно со видео клубот на Пикбокс.Сега приметив го додале и Pickbox каналот. Или можеби јас до сега не сум го заприметил дека постои на Телеком.
Не треба претплата, јас не сум се претплатил. Само за Pickbox Now видеотеката треба да се претплатиш.Да,додаден е и бараат 199 ден.претплата и заедно со видео клубот на Пикбокс.
Odamna postoiСега приметив го додале и Pickbox каналот. Или можеби јас до сега не сум го заприметил дека постои на Телеком.
Дечки има некој деактивирано пакет Glay?
Сакам да го откажам ама иако избирам деактивирај пакет сепак и после неколку денови пакетот е се уште активен и не е откажан ...
Не знам, не сум проверил, но срамотно е за Телеком што нема тв архива од 7 дена на сите канали во оваа 2025та година. Посебно е срамотно да немаат за Стар Крајм, Лајф, Мовие каналите.Тв архива има на MagentaTV? Дека јас не гледам на апликацијава или можеби дека не сум претплатен на MagentaTV.
На MaxTV има во видеитеката дел Тв архива каде што има кратки филмови некој Вардар филм, Еден на Еден, фестивали Златно Славејче..
Да ама на повеќето што ќе ни се и онака се доста постари филмовиНе знам, не сум проверил, но срамотно е за Телеком што нема тв архива од 7 дена на сите канали во оваа 2025та година. Посебно е срамотно да немаат за Стар Крајм, Лајф, Мовие каналите.
Да ама еве се наоѓа понекогаш за постар човек кој испуштил епизода од серија да си врати, а да не спомнувам што кога ќе вратиш програма да гледаш од почеток, кога програмата во живо ќе заврши и ќе прејде на нова и тебе те враќа во живо, без оглед дека уште си ја гледаш претходната програма.Да ама на повеќето што ќе ни се и онака се доста постари филмови
Подобро Teлеком да ја направи својата видеотека со филмови на претплата отколку секој филм да е посебно на изнајмување.
Да, и мене ме иритира. Си играат курот со нас.Не знам, не сум проверил, но срамотно е за Телеком што нема тв архива од 7 дена на сите канали во оваа 2025та година. Посебно е срамотно да немаат за Стар Крајм, Лајф, Мовие каналите.