се мисли на Арена Премиум 1,2,3Прегледај го приврзокот 421044Прегледај го приврзокот 421045
Еве за што зборев погоре.Стои дека имам пакет Арена 6,7,8 но канали никаде нема.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се мисли на Арена Премиум 1,2,3Прегледај го приврзокот 421044Прегледај го приврзокот 421045
Еве за што зборев погоре.Стои дека имам пакет Арена 6,7,8 но канали никаде нема.
Тоа помислив и јас, ама многу лошо напишано како информација, односно вака испаѓа е дезинформација.се мисли на Арена Премиум 1,2,3
ДаСакам да обновам т.е да направам нов договор (тв+нет) со телеком кој сега ми трае до декември. Прашав телеком и вака ми одговорија:
-Ве информираме дека договорот за Доверба 24 може да се обнови по изминување на важноста или најмногу 6 месеци пред завршување на договорот
Дали ова значи дека може да се направи нов договор минимум 6 месеци пред истек на стариот?
Официјални јазици во Македонија се 1. Македонскиот Јази 2. Албанскиот јазик.Разбирам дека можеби им е законски да мора да имаат задолжително само накедонски и албански но добро е да има и други преводи затоа што живеат, доаѓаат и работат во Македонија и албанци, срби, хрвати..
Мислам дека не се дозволува сам да подигнеш.Не знам дали ќе ти го дадат вториот рисивер во салон, можеби ќе ти го дадат, а можеби не.
Не знам кои им се правилата за новата опрема за новата Магента ТВ платформа.
Можеби ако им кажеш дека дома имаш подготвена инсталација и дека знаеш како самостојно да ја поврзиш и конфигурираш опремата, ќе ти дадат рисивер во салон.
Во спротивно ќе треба да поднесеш барање за втор рисивер и ќе треба да чекаш да дојде техничар за да го намести уредот.
И да, за вториот рисивер никогаш не се плаќаше дополнително за MaxTV, а истото важи и за Магента ТВ.
Единствено за MaxTV наплаќаа еднократно 990 денари за вториот рисивер, но и тој еднократен трошок го укинаа поодамна.
Ми се јави чуден проблем на МаксТв, на сите канали има црна позадина без звук, а уредно си ја пишува програмската шема, но не можам да враќам програма од видеотека, ниту пак да гледам нешто. Е сега не сум пробал со ресетирање пошто имам сопствен распоред на каналите и не сакам да го изгубам. Има ли некоја можност да го решам ова, без да ѕвонам во Телеком?
Да ама буџетот ќе ти се обновува на секои 2 годиниСакам да обновам т.е да направам нов договор (тв+нет) со телеком кој сега ми трае до декември. Прашав телеком и вака ми одговорија:
-Ве информираме дека договорот за Доверба 24 може да се обнови по изминување на важноста или најмногу 6 месеци пред завршување на договорот
Дали ова значи дека може да се направи нов договор минимум 6 месеци пред истек на стариот?
Доколку го ресетираш нема да ти се изгубат каналите си ги памти ресиверотМи се јави чуден проблем на МаксТв, на сите канали има црна позадина без звук, а уредно си ја пишува програмската шема, но не можам да враќам програма од видеотека, ниту пак да гледам нешто. Е сега не сум пробал со ресетирање пошто имам сопствен распоред на каналите и не сакам да го изгубам. Има ли некоја можност да го решам ова, без да ѕвонам во Телеком?
Немам буџет, сега имам само нет М пакет и сакам само да додадам тв исто да е М пакет..а договорот ми е до декември затоа прашав дали може сега. Исто добив маил од телеком дека може и ќе ми се јавеле за договорот.Да ама буџетот ќе ти се обновува на секои 2 години
Sent from my phone using Tapatalk
My husband and I are planning to upgrade our router to maybe WiFi 6. Thanks for sharing your feedback. But do you have any bad experiences with your WiFi 6 router? I've heard it can improve my WiFi speed and reduce congestion and lag, which I believe is perfect for online gaming, but I'm not sure yet if it's really true. Btw, I have these WiFi 6 routers on my list https://www.tp-link.com/ph/wifi6/ . I need to know if you guys have tried any of these.
ова преку MAX (HBO) апликацијата ќе иде , пошто Еуроспорт од пред некој месец е под HBOОдвај некаков квалитет имаат во HD aма затоа олимпијада ќе се гледа во 4К
Прегледај го приврзокот 423088
А можеби планираат да пуштат Eurosport во 4кова преку MAX (HBO) апликацијата ќе иде , пошто Еуроспорт од пред некој месец е под HBO