MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.618
Поени од реакции
772
Завршуваат летниве олимписки игри за оваа година така и олимпискиве Еurosport канали. Ај да видиме дали за брзо време ќе понудат нешто ново од канали или ќе останат засега само на Eurosport 4k за MagentaTV.

Не би било лошо да ни ги стават Blic, HRT, РТС,Euronews Serbia, Tanjug , Nova Max, Nova Series... макар и имало затемнување.
ајде за забавните канали т.н. колажни канали филмски да но што ќе ни вести Euronews Serbia, Tanjug зар малку наши канали има кои само вести и шит турски серии нудат дајте заборавете не живееме веќе во Југославија па да слушам за Вучиќ или незнам како се вика тој од Хрватска (Туџман)

Член од
7 јануари 2015
Мислења
955
Поени од реакции
629
ајде за забавните канали т.н. колажни канали филмски да но што ќе ни вести Euronews Serbia, Tanjug зар малку наши канали има кои само вести и шит турски серии нудат дајте заборавете не живееме веќе во Југославија па да слушам за Вучиќ или незнам како се вика тој од Хрватска (Туџман)
Па зошто да нема вести. Ја појќе гледам српски вести. Нашиве освен партиски јадења гомна, ништо друго не даваат. Еве на пример у кој вести од мк сте чуле за новооткриен лек, лансирање сателит, археолошки пронајдок, некоја вест од информатика и слично.м?

Sent from my phone using Tapatalk

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.618
Поени од реакции
772
Па зошто да нема вести. Ја појќе гледам српски вести. Нашиве освен партиски јадења гомна, ништо друго не даваат. Еве на пример у кој вести од мк сте чуле за новооткриен лек, лансирање сателит, археолошки пронајдок, некоја вест од информатика и слично.м?

Лансирање на Српски сателит ,археолошки пронајдок во Србија ги имаш еден куп и на нашиве Тв станици ,

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.698
Поени од реакции
8.124
Треба да има избор и кој што сака од изборот ќе пушти да гледа.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.618
Поени од реакции
772
Место да се инсистира на повеќе филмски ,спортски канали ние вести ќе бараме и тоа политика од нашето соседство

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.100
Поени од реакции
1.592
Најголемото срање од телевизија доаѓа од Србија! Настрана Арена и СК, другото тотален канцер

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
7 јануари 2015
Мислења
955
Поени од реакции
629
Најголемото срање од телевизија доаѓа од Србија! Настрана Арена и СК, другото тотален канцер

Sent from my iPhone using Tapatalk
Па трсај нешто блгарско, ште ти биде мило на душата

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.100
Поени од реакции
1.592
Па трсај нешто блгарско, ште ти биде мило на душата

Мило ми е мене на душата немај гајле, гледам се што можеш да замислиш дека постои, а е квалитетно. Терај ти со шлајмот од Србија

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.698
Поени од реакции
8.124
Место да се инсистира на повеќе филмски ,спортски канали ние вести ќе бараме и тоа политика од нашето соседство
Е ако де нека има избор. Само фер би било на толку српски канали достапни во Македонија да се дозволи и македонските да се дел од тв операторите во Србија.

Член од
24 април 2008
Мислења
10.984
Поени од реакции
12.433
Избор е кога ќе има пакет да си доплатиш за да гледаш такво срање. Ова оди во СТАНДАРДЕН пакет, како да е нормално нешто.
Одличен аргумент!

Ај нека им текне во стандарден пакет да ги стават каналите од Балканскиот пакет, кои вредат далеку повеќе во споредба со српската шабанерија и останати простотилаци.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.698
Поени од реакции
8.124
Одличен аргумент!

Ај нека им текне во стандарден пакет да ги стават каналите од Балканскиот пакет, кои вредат далеку повеќе во споредба со српската шабанерија и останати простотилаци.
Ма не вредат многу тие тие од балканскиот пакет. RTL хрватската само до некаде вреди ама и тие ништо посебно не е во емисии и реални шоуа. Некој си брак на прву, Љубав на селу.. Единствено можеби вреди Hell's kitchen, Survivor и филмовите и серии.

Член од
3 јуни 2020
Мислења
93
Поени од реакции
30
Почнува фудбалската сезона, кој провајдер би ми предложиле да нарачам

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Почнува фудбалската сезона, кој провајдер би ми предложиле да нарачам
На Неотел ги имаш сите спортски канали, сите Арени,Спортклубови, Еуроспорт, Нова спорт итн. Исто и на Телеком ама мислам подобра опција е Неотел.

Kajgana Shop

На врв Bottom