- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 57
- Поени од реакции
- 0
Јас користам веќе месец дена, со телевизијата нема проблеми (освен оние 4 дена кога немаше телевизија), а интернетот од како е ставен е тапа. Јас имав и проблеми со телефонот, ај што тие кога инсталираа не уклучиле идентификација тоа е најмал проблем, ама сигналот беше 1943-та, ништо не се слушаше и многу шум имаше.Ми повикаа денес да одам во телеком во врска до интернет телевизијата веројатно ќе може да ми вклучат штом ме викнаа. но како што чиват на темава сите се жалат.
Кажете ми накратко, кој се конкретните проблеми со интернетот и телевизијата, и колку се чести, дали вреди да се уклучува ова сега, или да се чека на нови рутери ако можеби некогаш би ги смениле.
И да, им требаше 2 недели за да изреагираат, после 2 мејла, 3 налога и слично. И сега не е најсјаен сигналот на телефонот, ама се трпи.
Мој совет ти е ако веќе зимаш, да си го земеш основниот пакет, пошто од интернетот ништо нема да видиш (а тука е разликата во цена), а после можеш (ваљда ќе се среди некад работава) да мигрираш.