Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Браво бе Сале ориџинал како и секогаш :)

ориџинал сосе знакчено (R). тукуууу, луѓе зна дека знајте кај имат кожни или скај низ ск не скривајте кажете :costumed2

Луѓе дај ставете некое линкче за женски моделчиња :pipi:би ми биле од корист.

да да би било од голема корист, кај мене сестра ми е матурантка и ме полудува.... хелп :uvo:

Луѓе дај ставете некое линкче за женски моделчиња :pipi:би ми биле од корист.

Еве ти линк од Манго,имаш и цени(барај Мацедониа),лично многу ми се свига тој бренд,незнам за Скопскиот,мислам дека е во ГТЦ,има преубави модели,само пушти се во разгледување неколку дена,обиколи ги сите поатрактивни локации,горе доле знаеш сигурно што каде има.За совети кој што и да ти каже,мора прво сама да видиш.А зошто не кај Андреев или некој добар креатор,кај нас повеке така прават.http://www.mango.com/home/home.asp?idioma=in&pais=096&europeo=N&tarifa=MD

и http://www.nikstudioindustries.com/gallery/gallery.htm

Сега и јас сум матуранка и решив да не претерувам со шминка...најобично, природно, :smir: А за фустанчиња, еве кој ги интересира, неколку моделчиња ке ставам :smir:
Chotiros_Suriyawong.jpg

gisele-bundchen-versace-met-gala.jpg

293.lopez.fergie.02108.jpg

4841009801do1.jpg

WEB-SHILOH-SHORT-DRESS-NOIR.jpg

shopbycolor_main.jpg

new_dresses.jpg

Не се малку преотворени некои? зар би се појавила на матура со модел 1,2 и 3?

Ај помош од матурантиве :)

На свадба сум за некое време и сакам убаво елегантно фустанче :)
Па вие сигурно пола Скопје го имате прошетано може да ми кажете некоја продавница во која има убави модели што ви оставиле впечаток? :pipi:
:smir:

ај живи све кажете некоја фризура да не е многу теткеста...За полуматура..
иначе имам коса под раменици малце, да имате во предвид.. Ќе носам зелено суќниче со мрежа одозгора и корсет со зелени панделки и холахопки мрежести највероватно и конверзчиња некој црно зелени... :pipi:

Можеш виткана или права, фенирана. Најобично и најубаво:smir:

СЕРИОЗНО!!! И сега?? Чаре друго - НЕМА... стварно не знам што ќе правиш... ај со среќа... оти единстен е низ цела Македонија.
hahhaaaa eeeepa samo da vi kazam deka najdov mesto kaj dadar , nekoe dupce sto go cuval :) nema potreba od palomii

man-punk-hairstyle.jpg

е ова е кул фризура :vozbud:

Сега и јас сум матуранка и решив да не претерувам со шминка...најобично, природно, :smir: А за фустанчиња, еве кој ги интересира, неколку моделчиња ке ставам :smir:
Chotiros_Suriyawong.jpg

293.lopez.fergie.02108.jpg

WEB-SHILOH-SHORT-DRESS-NOIR.jpg

Тешко срање. Штета шо 80% ќе бидат вакви.

Иначе си ја средив работата, без пренемагање, не ојме на Оскари.
2 кратки фустани, црн и мастило. Сега засега едни сандали, во потрага сум по уште едни и аксесорис. То. :pipi:

Wooow sliki4kiive se No Coment =)

Конечно си порачав фустан... Размислував дали кратко фустанче или долг ама се одлучив за долг. :pipi:
Еве ви сликичка да го видите :)

Attachments

• 00500m.jpg
    00500m.jpg
    36,8 KB · Прегледи: 34

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom