Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
FLiX напиша:
pa so znam od kaj 16 000 nagore se , ovoj jas so go zedov mislam 18 000 taka nesto bese . ama super se :)

jas222.jpg

eve me za second night se zedov i se slikav :)

hmmmmmmmmm...iskreno super si oblecen vakaaa...kosulceto mozese i bez bling ling ama super e:D..bravo:D

fala :) samo uste ne se imam slikano so toj za prvata vecer naskoro i od nego ke ima slika :)

jas222.jpg

:helou:

Имам примедба!
Зошто бе,Вилипче на баба,толку си свечено облечен а си опнал вакви вармерчиња?
Не го бива,тргај.

Сакото со кошулата се добра комбинација,иако морам да ти признам ме изненади,не очекував ништо во овај стил :)
Најди клот темна фармерка без додатоци,како нитни,џепој големи и слични тантели-курдели. Дури ако сакаш и црна можиш.
На нозе не знам шо носиш ама ако е нешто црно-бело,или црно клот,ок ќе биди.

Paa imam i temni farmerki zemeno, samo ne sum slikan so niv, ama so znam vo zivo ko ke vidis ova kombinacija e podobra, nekako so temnite mi e zatvoreno, ama uste neznam nemozam da se odlucam koj da gi nosam :) pa ke vidime, pa ne e mnogu sveceno mislam normalno e taka po elegantno samo e malku, a sveceno e toa za prvata vecer sto mi e :)

Јас заминвам на козметичар и на фризер зш вечер сум на матура во епинал ако сака некој да ме види :icon_bigg и планирам да си поминам ,,неубо,, зошто ќе се карам со професорицата шо мисли да ме остај на полагање, и ќе ја зафркнам многу оти пак ќе си одам на вакултет Скопје. АЈ ПОСАКАЈТЕ МИ ГУД ЛАК

Еве ме и мене...

normal_DSCN3197.jpg

normal_DSCN3172.jpg

Скулгрл напиша:
Еве ме и мене...

normal_DSCN3197.jpg

normal_DSCN3172.jpg
Упс нетребаше да пишам, ќе ми речат за во еир било :(, ама морам, :) Искрено, едноставно ама пре пре преубо :smir::kesa: Еј то куценцето долууу, леле какво е :)

МАТУРАНТИ 2008

Мислам дека е вистинско време да се обнови темава. Годинава имаме многу матуранти на форумот, инклудинг ми афкорс.
Па, да почнеме со советите, пром најт трендовите и креациите за оваа година.

И не, не сум почнала сеуште да барам фустан за матурската, во никој случај нема да шијам ништо, стриктно готов фустан. Знаете, некој ќе каже, па ајде шо ви е матурска, шо се замарате со фустаните, маникии, педикири, накит и слично. Искрено, и јас го мислев тоа, се до годинава, кога ми дојде на глава. И убаво ми е да се замарам. Ме интересира како е кај другите? Ајде бујрум МАТУРАНТИ 2008.

Ја бев да ја разгледам новата колекција на Битсијани?Некој предлог?

Ке се комбинирам со партнерката:)

I jas sum maturantka ovaa godina,i iskreno niz skopjevo nema nisto,pa zatoa ke si sijam nesto spored svoja zamisla!Kosata sakam da mi bide vitkana zatoa sto i takva mi e prirodna, a za sminka sakam nesto pomegu nezno i napadno...Me svakate ?Samo mi treba sovet kade da se sminkam....

Не се многу оптеретувајте со тоа, и без многу шминка и кич, верувајте ми за неколку години подоцна нема да сакате да си ги видите сликите. Тоа е мојот совет, и само удобни штикли или слично за да не седите половината од вечерта.

Како што кажа Buterfly носете нешто во што ќе се чуствувате удибно и без претерување да не бидете кич. Изберете нешто модерно, со природна и не многу јака шминка, а косата најдобро е или испеглана или мининално навиткана а не ептен виткани или со фрузири некои. Еве нешто од модните писти што е модерно оваа пролет колку да си направите во глава план што сакате.

Rw_Louis-Vuitton_Fall-win07_40.JPG

Ctr_ElieSaab_Fall-win07_12.JPG

Ctr_ElieSaab_Fall-win07_7.JPG

Rtw_Etro_Sp-Su08_17.JPG

Rtw_Dior_Win%2007_9.JPG

d_zuhair-murad_5.JPG

Се во ред, но за машки некој предлог?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom