Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Da be ovaa sto ne znaela da kupuva koj i e kriv!

10811697_989084551108300_1451037392_n.jpg

За полуматура вака терав, за матура шо викате како да се надоградам? :D:D:D

https://www.facebook.com/pages/Victoria-accessories/863821203656049

Рачна изработка на цветни венчиња, венчиња изработени од монистра и бисери, траки за коса, шноли. Можност за изработка на повеќе додатоци за коса за родендени, девојачки, свадби. Изработка и на бебешки и детски додатоци. Изработката е по ваша желба за модел и боја.

Like me on fb
1.gif
[DOUBLEPOST=1426281650][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/pages/Victoria-accessories/863821203656049

Рачна изработка на цветни венчиња, венчиња изработени од монистра и бисери, траки за коса, шноли. Можност за изработка на повеќе додатоци за коса за родендени, девојачки, свадби. Изработка и на бебешки и детски додатоци. Изработката е по ваша желба за модел и боја.

Like me on fb
1.gif

Би ве замолила доколку некој знае одличен шминкер да ми го препорача само по можност да не е Дадар :)

11210370_10206664072430256_213126710_n.jpg

Еве денеска и јас се средив, гледав да изгледам малку по спортски да не бидам ептен како младоженец :P

п.с: крпите у позадина бееее енос ги приметив..........:D.:tapp:

Каде има во Скопјево само сако оваква боја?

4A25DE.png

Decki aj mala.pomos sakam frizura za matura da mi bidi kosata nekako krenata i od desna strana vitkana da go pokriva ednoto use skroz mozi nekoj sliki da mi dajte nekoja ideja

Се изнамачив да најдам нешто, на интернетов, по продавнициве за мене одело за матура. Некои слики за малку покрупни луѓе, само стомаче иам, од одела предлог? :D Неможем да најдам ништо што е во тренд деновиве. Или дајте клучни зборови па да тражам. И да треба да кројам ќе кројам, само нешто да имам слики да покажам.

Кaквa кoмбинaцијa дa терaм сo бoрдo сaкo? Кaкви пaнтoлoни, мaшнa, пaтики, кoшулa oдaт нaјдoбрo сo бoрдo сaкo?

Black-and-White-Suit.jpg
Некој дан видел вакво палто и дали би одговарале со него спортски црни панталони? и кондури предлог?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom