Рачна изработка на цветни венчиња, венчиња изработени од монистра и бисери, траки за коса, шноли. Можност за изработка на повеќе додатоци за коса за родендени, девојачки, свадби. Изработка и на бебешки и детски додатоци. Изработката е по ваша желба за модел и боја.
Рачна изработка на цветни венчиња, венчиња изработени од монистра и бисери, траки за коса, шноли. Можност за изработка на повеќе додатоци за коса за родендени, девојачки, свадби. Изработка и на бебешки и детски додатоци. Изработката е по ваша желба за модел и боја.
Decki aj mala.pomos sakam frizura za matura da mi bidi kosata nekako krenata i od desna strana vitkana da go pokriva ednoto use skroz mozi nekoj sliki da mi dajte nekoja ideja
Decki aj mala.pomos sakam frizura za matura da mi bidi kosata nekako krenata i od desna strana vitkana da go pokriva ednoto use skroz mozi nekoj sliki da mi dajte nekoja ideja
Се изнамачив да најдам нешто, на интернетов, по продавнициве за мене одело за матура. Некои слики за малку покрупни луѓе, само стомаче иам, од одела предлог? Неможем да најдам ништо што е во тренд деновиве. Или дајте клучни зборови па да тражам. И да треба да кројам ќе кројам, само нешто да имам слики да покажам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.