Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
му испосеровте сите, ама па и во право сте..матуранти по спортско, каде со таа лакована кондура[DOUBLEPOST=1398041804][/DOUBLEPOST]
Како може како маж, да маж 18 години имаш, не ги знаеш правилата за одело(сако). Сакото не е дуксер и не се носи 3 броја поголемо за да си го износиш што би ми рекла баба ми.

http://www.themen.mk/wordpress/wp-c...mages_statii_trendovi_casual-blazers-st-1.jpg види си!
Океј, ај сега со арно со убаво да го советувате/ме дечково како да се дотера.

Мене од Миланашот ми се свиџаат кошулата и машната. Панталоните се океј, ама изборот за блејзер му е прилично тесен.

Океј, ај сега со арно со убаво да го советувате/ме дечково како да се дотера.
Нека праша, форум е, никој не го знае (ако веќе се срами) ова се катастрофални грешки.За мене лично црно одело со бела кошула ми е премногу монотоно и премногу свечено, добро искомбинирани бои и по спортско, пред се кондура/патика, не кондура и тоа лакована..

Еве предлози нешто:

000628f3-300.jpg

Men-s-2013-winter-fashion-font-b-casual-b-font-font-b-smart-b-font-short.jpg

smartcasualmain.jpg

men-khaki-suits-spring-summer-option-49078.jpg

Чевли:

all_37.jpg

И ако мора нешто лаковано да биде, ова многу лепо ми е мене:

hipster-shoes.jpeg

П.С. Саат, шешир, кечкет, ако нели го искомбинираш добро, тоа се кул аксесоари.

До оние што прашуваат, не се занесувајте многу да трошите од после ќе сватите дека не вреди.
Или шетајте со парите или ништо, ќе сватите дека средно што се завршиле всушност сте свиткале курац.
А дека некој ќе коментира овај онај каков е ич да не ве боли уво.

Еве предлози нешто:

000628f3-300.jpg

Men-s-2013-winter-fashion-font-b-casual-b-font-font-b-smart-b-font-short.jpg

smartcasualmain.jpg

men-khaki-suits-spring-summer-option-49078.jpg

Чевли:

all_37.jpg

И ако мора нешто лаковано да биде, ова многу лепо ми е мене:

hipster-shoes.jpeg

П.С. Саат, шешир, кечкет, ако нели го искомбинираш добро, тоа се кул аксесоари.
ова кондурите кај ги има да не знаеш ? ( не тие лакованите тие над нив)

ова кондурите кај ги има да не знаеш ? ( не тие лакованите тие над нив)
Слични вакви, многу слични, имам видено у ГТЦ на втор спрат, т.е. прв ако доле тоа е приземје. Специјализирано е за чевли, македонски производи има знак на излогот, не знам како точно се вика. Ама по описот шо ти го дадов ќе го познаеш.

Ај предложете некој така поурбан стил за матура, само не овие геј стилови што се со кинези на сликиве.

Здраво ако може совет за боја на лептир машна,каиш и патики.Значи имам гри сако со црни детали на него плава кошула и http://www.buramoda.com/image/cache/data/3YE/PN/3YEERPN86131-kanvas-pantolon-lacivert-570x800.JPG иста ваква боја на пантолон е сега не знам што боја на лептир машна каиш и патики да земам ако може да ми дадете предлог фала поздрав..

Здраво ако може совет за боја на лептир машна,каиш и патики.Значи имам гри сако со црни детали на него плава кошула и http://www.buramoda.com/image/cache/data/3YE/PN/3YEERPN86131-kanvas-pantolon-lacivert-570x800.JPG иста ваква боја на пантолон е сега не знам што боја на лептир машна каиш и патики да земам ако може да ми дадете предлог фала поздрав..
А да ги сликаш? Пошто сината боја има едно пола милион нијанси пример.

Здраво, дали може некој да ми препорача фризерско-козметички салон во Скопје што нуди матурски пакети по пристапна цена ?

девојки немојте случајно на памет да ви падне да нарачувате хаљини од кинеските сајтови
еве што и’ се случило на една девојка- откако го вишла во каталогот овој фустан , посакал и таа да има таков на својата матурска вечер, па си го нарачала
uO3Gd_DhP2E.jpg

но, го добила овој- „сличен„ :pos::pos::pos:

rTvfXkACCnE.jpg
:facepalm:

девојки немојте случајно на памет да ви падне да нарачувате хаљини од кинеските сајтови
еве што и’ се случило на една девојка- откако го вишла во каталогот овој фустан , посакал и таа да има таков на својата матурска вечер, па си го нарачала
uO3Gd_DhP2E.jpg

но, го добила овој- „сличен„ :pos::pos::pos:

rTvfXkACCnE.jpg
:facepalm:
смешно, а и жал ми падна за девојчето :D ама повеќе е смешно

Точно дека стигнуваат со послаб квалитет од тоа што е прикажано на сликите.
Ама ова и жално и смешно е. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom