S
StormRage
Гостин
да не ти бапнале некоја дрога во вотката :pos2:
можда да ми бапнае дрога убо ќе ми беше

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не ти бапнале некоја дрога во вотката :pos2:
И? Си постигнал нешто? Да бидеш продавач у трафика и празник и делник или чистач? Ако куцало за частење и веселење за тоа секоја чест :wink:
Јебига,таков народ сме,во све,ама буквално во све претервиме. Гледам 2000 евра за една матура се трошит,се кревет кредити,а полојна народ пари за леб немат. Камо за дипломски вака да славиме. Барем си постигнал нешто. Јас мислам вакво славје само ко ке најдиш работа кај нас, то вредит да се прославит![]()
Не сум сигурна баш кај да ја ставам темава,но некако морам да го истурам бесот шо го осеќам...Не знам дали е до мене,али стварно не можам да ја поднесам моменталнава ситуација дома поради долгоочекуваната матура на брат ми...
Пискотници се слушаат од дома до комшиите во радиус од 200 метри!!! Не знам шо е финтата ама стварно не знам зашо матурава се доведува до степен како да се доделуваат оскари.Или како свадба,само шо нема младоженци ЕБАГО!
Малку од состојбата во куќата: луѓе трчаат на сите страни,мајка ми си ги докажува своите гласовни можности,а мене ми чади главата.Шо морало да се прај толку многу храна,колку да ја нахраниш цела Африка! На ред доаѓаат „декорациите“. Абе кога ја видов таа масата си помислив дека правиме роденденска забава за 3 годишно детенце. А тоа шо мајка ми бара се да е перфектно наместено и средено е друга приказна.
Единствена утеха во сето ова ми е пивото и водката шо ќе ја добијам како награда за тоа шо го трпев нивното викање и шо помагав по малкуА да! И тоа шо ќе го делам алкохолот со ПРЕЗЕРВА†ИВ
![]()
се надевам дека барем некој ќе дели исто мислење со мене и дека матурантите нема да ми се налутат.:helou::smir:
и ако мислите дека темата не е за тука,слободно преместете ја...
Честито матура на матурантите!!!:smir:
Не дека нешто посебно ме нервират луѓето што си спремат дома за децата свои, секој родитела си се радува за своето дете фала Богу.
Ама страшно ме нервира кога во Битола ќе се соберат едно 100000 луѓе да ги гледат матурантите од чиста љубопитност (за да видат кој каков фустан носи, како се нашминкани цурите). И за време на матурите пред Епинал (кај шо се слават матурите секоја година) од кај 8 до кај 9 не можи да се помини.
Еве ако не ме вервате уверете се
![]()
А овде се качени на клупите пред Епинал
![]()