Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе оволку народ за доделувањето на оскарите не се собира:jaj:Не дека нешто посебно ме нервират луѓето што си спремат дома за децата свои, секој родитела си се радува за своето дете фала Богу.
Ама страшно ме нервира кога во Битола ќе се соберат едно 100000 луѓе да ги гледат матурантите од чиста љубопитност (за да видат кој каков фустан носи, како се нашминкани цурите). И за време на матурите пред Епинал (кај шо се слават матурите секоја година) од кај 8 до кај 9 не можи да се помини.
Еве ако не ме вервате уверете се
![]()
А овде се качени на клупите пред Епинал
![]()
Вистина....
Не дека нешто посебно ме нервират луѓето што си спремат дома за децата свои, секој родитела си се радува за своето дете фала Богу.
Ама страшно ме нервира кога во Битола ќе се соберат едно 100000 луѓе да ги гледат матурантите од чиста љубопитност (за да видат кој каков фустан носи, како се нашминкани цурите). И за време на матурите пред Епинал (кај шо се слават матурите секоја година) од кај 8 до кај 9 не можи да се помини.
Еве ако не ме вервате уверете се
![]()
А овде се качени на клупите пред Епинал
![]()