Maturanti.com

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
aG4yJ.gif

Во случај да не приметивте, фацава има една црвена леќа една плава. Го гледам у бус од време на време, има женска иста ваква ко него, само нели со XX хромозоми.

значи постепено се правеле така, јас се чудев како ги ставил така:pos: ама сепак не изгледа убаво, барем според мене.

Главниот не сте го ставиле, се скрив под столче од страв :icon_mrgr:
Хинт: види во последниот ред од матурантите од 4Б :D

Н. Ќука или Ф.Сених ? :pos: шала на страна или си С. Ставревски или Јандреовски ..

што им направил овој на ушите:facepalm: навистина не се нормални.
18.jpg

И после од каде то скопјанчиња педерчиња :icon_lol:
А и мајцата му е аууу сега ја заприметив :pos:

^ Тончиво мањак голем :icon_lol:

Иам другар шо има име кои му почнуа на К. и презиме Мисајловски. Сега да му ја постирам на фејсбук да се види и да си ја тресне главата од тастатура :pos:

07.jpg
12.jpg
30.jpg
25.jpg
14.jpg

Implement: Star Wars
32.jpg

06.jpg

10.jpg
22.jpg

Презимето... :pos:
10.jpg

17.jpg
07.jpg

Пљук?
18.jpg
34.jpg
08.jpg
10.jpg
32.jpg
58.jpg
70.jpg

Оу, 20 слики лимит. Ајде доволно е :D
Овие беа што ми фатија око на прв поглед. :D :D

И вие го тупите богами. Ставате слики од нормални деца, јас не гледам никаков баук тука. Ај да речеш Роџер Мали се испозанесол и она детено со косицана ала Четка, ама ова другиве деца ако мислите дека се заслужни за ремет имате проблем со себе и сопствената смисла за хумор.

Јас 2 сезони правев слики на матуранти од 3 школи, и ги ретуширав... ама ова како се ретуширани, катастрофа, пластика невидена, они мислат поубави ке излезат уствари губат од 3Д и личат искривени.

Значи младинава каква е денес, какви се бре овие фризури, пирсови обетки, све се поболело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom